În ultimii ani şi pentru români insula Mauritius a devenit una dintre destinaţiile exotice favorite. Este renumită pentru recifurile de corali de care este înconjurată, dar şi pentru peisajele variate pe care le oferă turiştilor. Neîndoielnic plaja este incomparabilă cu multe din celelalte existente în lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că dorinţa de relaxare într-un astfel de loc nu trece decât satisfăcând-o, agenţia de turism IkaTurism.ro vine în întâmpinarea celor interesaţi cu oferte de vacanţă atrăgătoare. Astfel, cei interesaţi de un sejur în Mauritius se pot bucura de peisajele deosebite ale locului optând pentru pachetul special conceput în acest sens.

Iată şi câteva motive ce îi vor încuraja pe cei nehotărâţi în a rezerva un astfel de sejur.

Mauritius – o insulă tropicală paradisiacă

Situată în sudul Oceanului Indian, republica reuşeşte să atragă turişti tot mai mulţi prin multitudinea de culturi ce le îngrădeşte, precum şi prin imaginile spectaculoase pe care le înfăţişează la fiecare pas – lagune misterioase, păduri tropicale, munţi abrupţi de origine vulcanică.

  • De ce aleg turiştii Mauritius ca destinaţie de vacanţă?

Deşi o insulă de mici dimensiuni, aceasta este de departe un paradis printre pământeni. Găsesc aici relaxarea deplină cei care doresc să petreacă o lună de miere de neuitat, persoanele care caută aventuri noi, cei ce iubesc pescuitul şi doresc să treacă de bariera de corali de împrejmuieşte insula.

Ofertele de la IkaTurism.ro se pliază exact pe nevoile unui public larg, fiind accesibile şi captivante. Cine nu ar profita de oportunitatea de a ajunge pe renumitele plaje de safir, în staţiunile de lux ale republicii Mauritius la un cost avantajos?

De altfel, vara este anotimpul potrivit pentru a vizita astfel de locuri definite de rafinament, de locaţii ce pun la dispoziţia turiştilor servicii impecabile, precum şi facilităţi ce variază prin complexitatea lor: camere luxoase, spa-uri, spaţii amenajate în stiluri deosebite, restaurante aparte, piscine rar întâlnite, dar şi opţiuni de a practica sporturi nautice variate.

Cei care sunt în căutarea unei modalităţi de relaxare deplină pot opta pentru o şedere pe placul lor, ce le va rămâne neîndoielnic întipărită în minte pentru veşnicie. Chiar oferta propusă de ikaturism.ro vizează un spaţiu de cazare relaxant, cu un ambient deosebit.

Idei pentru a petrece vacanţa în Mauritius

Nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber pot fi avute în vedere de cei ce aleg o vacanţă exotică aici. Este locul ideal pentru a practica sporturi de apă, pentru a opta pentru croaziere cu catamaranul, dar şi pentru sporturile extreme, pentru plimbări lungi în natură, pentru a vizita rezervaţii naturale deosebite şi grădini botanice asemenea. Îndrăgostiţii pot servi cine de neuitat pe plajă, în timp de admiră apusurile mirifice de soare din Oceanul Indian. Indiferent de regiunea republicii aleasă, atracţiile sunt la ordinea zilei şi turiştii nu contenesc să se minuneze.

Partea nordică a insulei, spre exemplu, este considerată cea a petrecăreţilor. Este de altfel şi cea mai dezvoltată, locul în care cei pasionaţi de scufundări îşi pot satisface plăcerea. Amatorii vieţii de noapte active îşi găsesc locul în Grand Baie, aici având de unde alege între restaurante numeroase, cluburi cochete, dar şi unde pot lua parte la interpretări în limba creolă.

Îşi găsesc în schimb liniştea deplină cei interesaţi în Grădina Botanică Pamplemousse, cunoscută ca fiind şi cea mai veche de pe suprafaţa emisferei sudice. Aici se pot vedea nuferi giganţi, cele 85 specii de palmieri, dar şi diverse plante exotice captivante. De asemenea ruinele satului Triolet Shivala şi Balaclava alcătuiesc peisaje impresionante, acestea putând fi vizitate de cei interesaţi. O atracţie pentru turişti este şi templul hindus din Mauritius, dar constituie puncte turistice de bifat şi Cap Malhereux, livezile Labourdonnais, etc.

Pentru amatorii de sporturi nautice reprezintă un loc ideal de poposit centrul mauritian pentru catamaran – Grand Baie. Nu se vor plictisi nici cei care merg în Anse la Raie sau Cap Malhereux pentru a practica kite-surfing-ul.

Windsurfing-ul, parasailing, plimbări subacvative, ski-ul nautic sunt de asemenea activităţi ce pot fi desfăşurate în Mauritius.

Idei de petrecere a timpului liber sunt în orice caz nenumărate. Rămâne la latitudinea fiecăruia care vor fi cele potrivite pentru fiecare în parte. Indiferent de preferinţe, oferta de sejur propusă de Ika Turism este neîndoielnic irezistibilă publicului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.