Livingul reprezintă centrul oricărei locuinţe. Indiferent de stilul de amenajare, o măsuţă pentru cafea este absolut necesară. Pe lângă faptul că aduc un plus estetic, acestea sunt funcţionale mai ales în momentul când sunt aşteptaţi musafiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest element mic de mobilier face parte probabil din lista finală în materie de amenajare interioară. Totuşi, chiar dacă este un element simplu, acesta dă un efect aparte încăperii şi este esenţial să fie în ton cu stilul decorului general. De ce mai sunt utile măsuţele de cafea? Ei bine, la un moment dat se simte nevoia unei schimbări. Acestea sunt definite în general de preţuri piperate, dar nu şi în acest caz.

O măsuţă de cafea este menită să schimbe notele de design şi în acelaşi timp să nu determine apariţia falimentului. Fiecare stil de măsuţă pentru cafea este potrivit diverselor obiceiuri care sunt practicate în timpul liber. În acest sens, o măsuţă de cafea este versatilă. Poate fi un aliat de nădejde în zilele friguroase când se doreşte citirea unei cărţi alături de o ceaşcă de ciocolată fierbinte sau atunci când se anunţă petrecerea timpului cu prietenii sau familia.

De aceea, măsuţele de cafea sunt adesea poziţionate în faţa canapelei şi alături de o bibliotecă de ce nu. În ceea ce priveşte achiziţionarea, un magazin renumit pe această nişă este DivaHome. Articolele din catalog fac parte din brandul Ghise Design şi împreună cu Luxury Furniture completează cu succes dorinţele publicului larg.

Ghise Design identifică un concept ce introduce noutăţile tehnologice şi tendinţele de actualitate într-un ansamblu ce combină bunul gust şi calitatea la un nivel înalt. Produsele sunt livrate la domiciliu, seriozitatea fiind atuul ce i-a făcut pe cei de la DivaHome să se menţină în topul căutărilor.

Cum trebuie aleasă măsuţa de cafea?

Pornind de la ideea că o măsuţă de cafea trebuie să evidenţieze celelalte piese de mobilier se poate merge pe varianta asortării sau din contră. O măsuţă de cafea poate fi elementul distinctiv din încăpere prin ieşirea din zona monotoniei. Asimetria este preferată de persoanele nonconformiste care nu acceptă regulile standard ale sociatăţii. În acest sens, modelele de la DivaHome sunt prezentate într-o varietate de tipuri şi materiale.

Măsuţele de cafea din sticlă reflectă eleganţă şi sunt uşor de întreţinut. Nu doar că oferă un aspect impresionant, dar acestea se încadrează perfect în orice decor. Mai mult decât atât, nu mai există dilema culorilor. Un covor de tip Shaggy va completa aspectul într-un mod armonios, măsuţa fiind totuşi un artificiu de stil al livingului.

O măsuţă de cafea din sticlă se potriveşte stilului modern în principiu, deoarece oferă senzaţia de spaţiu. Astfel, livingul va fi optim amenajat. În plus, proprietatea de a reflecta lumina va fi un avantaj care creează iluzia optică de mai mult loc. Astfel de modele se regăsesc în categoria dedicată de la DivaHome.

Un alt aspect ce trebuie urmărit este rolul practic. Dincolo de funcţiile estetice, o măsuţă de cafea trebuie să găzduiască ceştile de cafea sau diversele boluri cu aperitive ce se pot servi la o întâlnire cu prietenii sau într-o seară cu familia în faţa televizorului.

Dimensiunea măsuţei este în acest sens importantă deoarece, aceasta nu trebuie să incomodeze trecerea prin încăpere şi să fie şi centrată în acelaşi timp în raport cu canapeaua de preferat.

Cât de des este utilizată măsuţa de cafea?

O măsuţă de cafea poate însemna pentru unele livinguri doar un element decorativ. În cele mai multe cazuri însă fiecare membru din familie utilizează măsuţele de cafea în moduri diferite în funcţie de vârstă şi necesităţi. Spre exemplu, pentru copii, măsuţa este spaţiul în care îşi demonstrează creativitatea prin pictarea colilor de desen. Pentru adolescenţi poate fi un bun suport pentru picioare în timp ce urmăresc serialul preferat sau îşi afişează abilităţile de gameri la Play Station. Pentru adulţi este suportul de pe care sunt servite gustările şi băuturile.

În acest sens trebuie de vizat cu atenţie materialul. O măsuţă de sticlă este elegantă, dar nu este recomandată pentru livingurile unde îşi desfăşoară activităţile copiii mici. Pentru persoanele care au primit recent statutul de părinţi sunt ideale măsuţele masive din lemn sau metal. În orice caz este indicat să se mizeze pe stabilitate şi eliminarea pe cât posibilă a riscurilor de accidente.

Ca o concluzie, cei interesaţi trebuie să aibă în vedere o serie de aspecte înainte de achiziţionarea măsuţei de cafea. Acest lucru înseamnă o nouă provocare, dar şi o ieşire din rutină. Cei interesaţi găsesc masute cafea de la DivaHome într-o gamă diversă pe pagina principală a magazinului. Calitatea dictează şi este decisivă pentru fiecare dintre articolele magazinului specificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.