Mari proiecte de dezvoltare din Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Rusia, Estonia, România, Polonia, Ucraina şi Suedia vor fi prezentate pe 5 octombrie la Athénée Palace Hilton din Bucureşti, în cadrul Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre proiectele prezentate pe 5 octombrie se numără şi Campusul Apple Park din Cupertino, California, dezvoltat de Apple şi proiectat de cunoscutul birou de arhitectură Foster + Partners, cu implicarea directă şi contribuţia a doi tineri arhitecţi români: Maximilian şi Daniel Zielinski, speakeri DEVO 2018.

Din România, proiectul selectat pentru a fi prezentat la prima ediţie DEVO este Openville, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei şi cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, dezvoltat de Iulius şi Atterbury Europe.

Axa tematică DEVO urmăreşte evoluţia marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate în cadrul evenimentului, în trei etape semnificative: viziune, investiţie, dezvoltare.

Forumul îi reuneşte pentru prima oară, într-un concept inedit, pe toţi care contribuie la realizarea marilor proiecte: investitori, dezvoltatori, constructori, manageri de proiecte, arhitecţi, consultanţi, companii cu soluţii.

"Dezvoltarea imobiliară este o componentă foarte importantă a dezvoltării generale, considerate holistic. A discuta marile proiecte înseamnă a discuta rolul acestora dincolo de ele însele, în context, cu ceea ce generează, cu impactul pozitiv sau negativ pentru diferite componente şi în ansamblu, sub aspectul sustenabilităţii, care înseamnă economicul, socialul, culturalul şi mediul, nu neapărat în această ordine. Orice dezvoltare printr-un mare proiect este de fapt, chiar dacă nu e definită ca atare, un parteneriat public – privat implicit. Un forum al dezvoltatorilor este o deschidere necesară pentru a învăţa unii de la alţii şi a păşi către ceea ce ar putea fi o cultură avansată a dezvoltării imobiliare", spune Chairman-ul evenimentului, Dr. Arh. Şerban Ţigănaş, Preşedinte, Dico şi Ţigănaş; Secretar General, Uniunea Internaţională a Arhitecţilor.

Forumul îşi propune să devină, pe de o parte, întâlnirea anuală a marilor dezvoltatori din România şi, pe de altă parte, o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, proiecte care construiesc comunităţi, oraşe şi regiuni.

Compania Arabesque s-a alăturat Forumului Marilor Dezvoltatori în calitate de Master Partner: “Din poziţia celui mai mare furnizor de soluţii integrate pentru piaţa construcţiilor din România ne arătăm susţinerea faţă de organizarea evenimentului. Cu această ocazie venim în întâmpinarea marilor dezvoltatori din ţară prin expertiza şi serviciile noastre. Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcţii şi finisaje din România, inovează în permanentă şi dezvoltă activ serviciile oferite clienţilor săi din sfera construcţiilor. Companie românească fondată în 1994 care activează în zona de industrie, Arabesque are o prezenţă regională în Moldova, Ucraina, Bulgaria. Arabesque deţine 37 de centre comerciale, dintre care 22 în România. Echipa din România numără peste 3200 de oameni, iar forţa logistică este asigurată de cele peste 1000 de camioane specializate”, spune George Stamate, Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, Arabesque, Speaker DEVO 2018.

Agenda evenimentului, lista proiectelor prezentate şi a speakerilor pot fi vizualizate pe www.devo.com.ro

Master Partner: Arabesque

Parteneri: CTP şi Knauf Insulation

Susţinători: Sixense, Menatwork şi Chairry

Parteneri Instituţionali: Patronatul Societăţilor din Construcţii şi Ordinul Arhitecţilor din România

Partener Media Principal: Agerpres

Forumul face parte din seria proiectelor internaţionale de comunicare şi a evenimentelor create de BORO PR & COMMUNICATION, agenţie de comunicare cu proiecte pentru educaţie, sănătate, agricultură, ospitalitate şi development. Proiectul SCHOOL + HOSPITAL, din portofoliul agenţiei, a fost selectat în acest an de către Administraţia Prezidenţială în programul oficial “România la Centenar”. Mai multe pe www.borocommunication.ro şi pe www.facebook.com/borocommunication

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.