Oferte cu reduceri importante îi aşteaptă pe toţi cei care vor accesa daciaplant.ro în perioada 1 noiembrie - 31 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aici, la Dacia Plant, avem un crez simplu, acela că plantele poartă cu ele o forţă binefăcătoare uimitoare care ne ajută să ne menţinem starea de sănătate şi să prevenim bolile.

Cu acest crez în minte şi suflet am creat produse unice, după reţete originale inspirate din tradiţia medicinală seculară şi verificate temeinic prin prisma studiilor ştiinţifice actuale.

Vrem acum să mergem mai departe şi să deschidem poarta lumii naturale pentru cât mai mulţi oameni şi de aceea, timp de două luni, pe site-ul daciaplant.ro se vor derula o serie de promoţii diverse şi atractive! Multă sănătate!

Produse de sezon

Toamna este perioada în care oamenii se întorc către suplimentele naturale pentru a-şi întări sistemul imunitar şi a se feri de neplăcerile aduse de frig, vânt şi umezeală. Pentru a oferi cât mai multor persoane posibilitatea de a se bucura de avantajele produselor naturale, Dacia Plant deschide seria de reduceri cu un procent de 25% aplicat celor mai vândute produse destinate afecţiunilor de sezon. Calmotusin, Canou, Echinacea Forte, Respiral Forte, Imunostimulent şi produse Îngeraşul, destinate copiilor, sunt doar câteva din cele 22 de produse care sunt reduse cu 25% între 01.11-18.11 şi 28.11-31.12.

Dulceţuri şi sucuri

Dar toamna nu înseamnă numai tuse şi dureri de gât. Toamna înseamnă mirosul dulceţurilor bunicii şi gustul divin al siropurilor din fructe. Dacia Plant produce, sub brandul Bun de Tot sucuri, dulceţuri, gemuri şi siropuri din fructe proaspete, fără conservanţi şi fără coloranţi.

În perioada 01.11-18.11 şi 28.11-30.11 dulceţurile, sucurile şi siropurile sunt reduse cu 20% pe site-ul daciaplant.ro! Tot ce este mai bun în savoarea fructelor, pentru o cămară bogată şi sănătoasă!

Green days!

Când toată lumea aleargă după Black Friday, noi preferăm să ne păstrăm verzi! Între 18 şi 27. 11. 2016 pe site-ul daciaplant.ro aveţi 25% reducere la toate produsele de pe site şi toate promoţiile în derulare!

Soluţii forte

Luna decembrie începe cu veşti bune şi cu reduceri la două dintre produsele standard ale companiei: Detoxicolon şi Interferonat.

Detoxicolon este o soluţie puternică de detoxificare intestinală, bazată pe un complex de 15 plante a căror putere este intensificată de mineralul zeolit. Unicitatea soluţiei Detoxicolon este aceea că asigură o detoxifiere profundă într-o cură de numai 21 de zile. În toată luna decembrie Detoxicolon este redus cu 25% pe site-ul daciaplant.ro.

Interferonat protejează şi regenerează celulele hepatice, fiind indicat prevenţiei şi ameliorării problemelor ficatului. Se bazează pe armurariu, astragalus, schizandra, agaricus, ganoderma, noni şi aloe, plante cu efecte puternice de stimulare a sistemului imunitar, regenerarea celulelor hepatice şi menţinerea proceselor de multiplicare de la nivel celular în limite normale. Interferonat este redus cu 20% pe site-ul daciaplant.ro între 1 şi 31 decembrie.

Promoţii continue!

Ne place să fim mereu alături de clienţii noştri şi de aceea avem promoţii care să le permită să încerce cât mai multe dintre soluţiile Dacia Plant, naturale şi eficiente! Toţi cei care vizitează daciaplant.ro se pot bucura în noiembrie şi decembrie şi de următoarele promoţii: 1+1 cadou pentru 20 produse inovatoare, 20% reducere dacă vă abonaţi la newsletter, 10% reducere pentru fiecare dacă inviţi un prieten să comande de pe site-ul daciaplant.ro şi 5% reducere pentru achiziţii de peste 500 lei!

Despre DACIA PLANT:

Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele Dacia Plant au concentraţii optime de substanţe active şi nu conţin aditivi, conservanţi, coloranţi sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod-Braşov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi şi siropuri bazate pe plante atent selecţionate şi pe extracte standardizate. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, Îngeraşul®, Sublima®, Specialiştii Plantelor®, Citonat®, Pandemiq®, Bun de tot® şi Detoxicolon®. Pentru mai multe informaţii, accesaţi daciaplant.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.