Vedeta fotbalului brazilian Neymar Jr a confirmat astazi revenirea la PokerStars pentru un nou parteneriat captivant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parteneriatul isi propune sa fie o colaborare in adevaratul sens al cuvantului, urmand sa se reflecte in numeroase aspecte ale marcii. Pasionat de poker si gaming in timpul liber, sportivul de renume mondial este perechea perfecta pentru PokerStars si va insufleti cu flerul si personalitatea sa mesele din online si live, precum si comunitatea PokerStars din intreaga lume.

Anuntul marcheaza inceputul unui nou capitol pentru Neymar Jr alaturi de PokerStars, gazda perfecta pentru poker, cazino si sport. Un nou film de prezentare ne dezvaluie o mica parte din ceea ce va urma, cu Neymar Jr care se declara ‘IN’ si invita toti jucatorii in cercul sau de apropiati, demonstrand ca vedeta braziliana isi asuma sincer si pe deplin acest rol.

Neymar Jr a declarat, „Cand nu joc fotbal, imi place foarte mult sa joc carti. Competitiile cu prietenii sunt pentru mine o adevarata pasiune, iubesc sentimentul acela de comunitate, distractia si momentele imprevizibile care pot aparea in orice partida de joc. Sunt un real admirator al pokerului, prin urmare sunt incantat sa incep un nou capitol alaturi de PokerStars. Impreuna vom crea momente deosebite pentru comunitatea si fanii nostri din intreaga lume.”

Semnarea are loc dupa lansarea recenta a campaniei de imagine a marcii PokerStars la nivel global din dorinta de a trece de la stadiul de promovare produs la statutul de marca de divertisment de talie mondiala. Repozitionarea de brand marcii a inclus primele reclame TV dedicate PokerStars pentru un joc mai sigur, acestea fiind doar o parte a angajamentului companiei de a garanta siguranta jucatorilor. Echipa dedicata de gaming responsabil de la PokerStars, castigatoare a numeroase premii, a fost una dintre primele din acest domeniu si este parte integranta a companiei.

Martin Nieri, Director Global Brand si Creatie in cadrul PokerStars, a declarat: „Neymar Jr este un adevarat superstar mondial iar acest parteneriat porneste de la pasiunea sa autentica pentru poker. Este vorba de o pasiune pentru joc, in general, dar si pentru acel frumos neprevazut ce il caracterizeaza. La PokerStars, incercam mereu lucruri noi pentru a aduce mai mult entuziasm si divertisment clientilor nostri. Impreuna cu Neymar Jr suntem convinsi ca toate acestea se vor regasi din plin in comunitatea PokerStars.”

PokerStars x Neymar Jr sunt pregatiti sa devina perechea suprema in poker. Calatoria este abia la inceput si multe alte surprize vor fi dezvaluite in 2021. Filmul de prezentare poate fi vizionat aici: https://youtu.be/DfDk-ywxCHA

Despre PokerStars

PokerStars opereaza cel mai popular site de poker online din lume, deservind comunitatea globala de poker. De la lansarea din 2001, PokerStars a devenit prima optiune a jucatorilor din intreaga lume, organizand mai multe turnee zilnice decat oriunde altundeva si oferind cea mai buna securitate online. Peste 200 de miliarde de maini au fost jucate pe PokerStars, adica mai multe decat pe orice alt site.

PokerStars este detinuta in final de Flutter Entertainment plc. (LSE: FLTR; EURONEXT: FLTR).

Joaca responsabil!  Pentru informatii suplimentare despre jocul responsabil, accesati pagina web https://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.