Fie ca vorbim de un IMM de succes sau un start-up, programul zilnic al unui antreprenor este unul foarte incarcat. De departe, una din sarcinile care consuma cele mai multe resurse de timp si energie este contabilitatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incepand cu anul acesta, antreprenorii pot, in sfarsit, sa se elibereze de sarcini repetitive si sa se concentreze asupra celor cu adevarat importante pentru business-ul lor. Solutia optima pentru acestia este Keez.ro, prima platforma de contabilitate online si instrumente de management operational din Romania.

Keez.ro aduce contabilitatea in secolul XXI, punand la dispozitie o solutie optima pentru IMM-uri, PFA si start-up-uri. Acum antreprenorii se pot folosi de un set complet de functionalitati cu ajutorul carora pot economisi timp si energie, pentru a se putea concentra pe taskurile specifice rolului lor in companie.

Daca esti antreprenor, Keez.ro te scuteste de drumurile cu "sacosa de acte" pentru a o preda contabilului in fiecare luna si te ajuta sa deblochezi resursele pe care le aloci in prezent pentru "contabilitatea dubla". Mai mult, nu va mai trebui sa iti verifici contabilul daca si-a facut treaba corect! Aceasta platforma online si specialistii din spatele ei vor prelua toate operatiunile care tin de contabilitate, pentru buna desfasurare a business-ului tau.

Folosind Keez.ro, vei putea consulta toate rapoartele importante pentru business-ul tau, la orice ora si oriunde te-ai afla, direct de pe laptop sau de pe smartphone-ul tau! Astfel, vei putea afla in timp util daca s-au platit toate facturile, daca s-au depus toate declaratiile la ANAF sau daca s-au efectuat toate incasarile de la clienti.

Cum functioneaza serviciile de contabilitate online?

Simplu! Pozezi sau scanezi documentele, le incarci in platforma online si de restul se ocupa specialistii Keez.ro! Iata care sunt principalele servicii pe care le ofera Keez.ro:

  • Contabilitate
  • Salarizare
  • Infiintare firma

In plus, beneficiezi de numeroase alte avantaje care te vor ajuta sa eficientizezi toate procesele ce tin de managementul operational al business-ului tau:

  • Rapoarte optime pe care le poti consulta usor si rapid, fiind astfel mereu informat cu privire la performantele business-ului tau
  • Procese verificate Big4 – acum ai garantia ca documentele tale sunt supuse unei supra-verificari din partea unui expert de inalta competenta
  • Acces on-line la toate documentele generate de business-ul tau
  • Procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in plaforma instant cu ajutorul aplicatiei dedicate
  • Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand
  • Cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati de criptare de la Microsoft Azure
  • Formularele si modelele necesare pentru desfasurarea business-ului nu mai trebuie cautate pe net sau cine stie pe unde, ai acces la ele (descarcabile si editabile) pe platforma

Cu Keez.ro, bataile de cap interminabile ale antreprenorilor care se lovesc de birocratie se opresc aici! Suntem mai mult decat o simpla firma de contabilitate din Bucuresti. Misiunea noastra este de a ajuta antreprenorii sa isi dedice mai mult timp si energie dezvoltarii business-ului! Keez.ro aduce o abordare noua in acest domeniu, imbinand tehnologia cu know-how-ul unei echipe de exceptie. Platforma de contabilitate online Keez.ro vine in intampinarea oamenilor de afaceri si administratorilor de firma cu o solutie optima care face ca totul sa fie mult mai simplu si mai transparent.

Incearca si tu Keez.ro si convinge-te de eficienta serviciilor de contabilitate online, facand pasul catre o afacere mai prospera! Lasa-i pe specialistii de la Keez.ro sa se ocupe de sarcinile repetitive in locul tau si alege instrumentele de management operational pe care ti le pune la dispozitie prima platforma online de acest tip din Romania!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.