Cu toţii purtăm blugi! Chiar şi cele mai elegante doamne şi domnişoare îmbrăţişează acest articol vestimentar tocmai pentru că este unul atât de versatil şi comod. Purtaţi cu adidaşi sau tocuri, în combinaţii relaxante, ori mai elegante, blugii au cucerit, fără doar şi poate, toată populaţia globală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cazul în care şi tu te numeri printre iubitorii look-urilor ce au în componenţa lor blugi, dar te-ai plictisit de modelele standard, acest articol este pentru tine!

Iată doar câteva dintre modelele nou apărute, ce îţi vor schimba radical ţinutele de acum încolo:

Au reapărut blugii evazaţi

Dacă începutul aniilor 2010 a venit la pachet cu un trend agresiv de promovare al blugilor mulaţi pe corp, anii 2020 duc la o reîntoarcere a trendul regăsit în anii ‘90, în materie de blugi.

Creează-ţi ţinute cool şi originale cu blugii evazaţi şi bucură-te de comoditatea pe care aceştia ţi-o vor aduce în fiecare zi! Fiind un tip de pantaloni cu talie înaltă, poţi sta liniştită în zilele în care se întâmplă să mănânci mai mult şi îţi este teamă că s-ar putea vedea acest lucru. 

Poartă-i cu tocuri ori cu adidaşi, cu topuri scurte, sau cu cămăşi oversize şi străluceşte de încredere şi frumuseţe cu fiecare ocazie!

Pantalonii stil Mugler 

Dacă îţi plac ţinutele ceva mai îndrăzneţe, care urmează atent liniile corpului şi îţi pun în evidenţă senzualitatea feminină, atunci blugii fabricaţi în stilul celebrului creator de modă Thierry Mugler sunt opţiunea perfectă pentru tine. Îi găseşti pe site-ul celor de la foggi.ro, în secţiunea de blugi de damă, unde poţi întâlni o sumedenie de modele ale acestui design. Ieşi din tipare şi fii originală în ţinutele pe care le porţi!

Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a fi sexy. Alege o astfel de pereche de blugi şi poart-o exact aşa cum simţi! Cu siguranţa vei atrage toate privirile celor din jur şi te vei bucura de multimea de complimente ce nu vor întârzia sa apara.

Mom Jeans

Combinaţia perfectă pentru domnişoarele care nu sunt fane ale blugilor extrem de mulaţi pe corp, dar nici nu se văd purtând o pereche de jeans evazaţi, pantalonii stil mom jeans sunt alegerea perfectă! Fiind la fel de comozi precum blugii largi pe corp, dar urmărind  mai atent zona şoldurilor şi a taliei, aceştia sunt perfecţi pentru orice silueta ai avea.

Inspiră-te de la ţinutele regăsite pe internet cu această pereche de pantaloni şi creează-ţi propriul tău look original.

Moda este despre ceea ce te face pe tine să te simţi bine. Alege stilul care îţi conturează cel mai bine personalitatea şi străluceşte în fiecare zi!

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.