Ştim deja ce impact fulminant a avut această cutumă nordicăă, a aranjatului casei într-o manieră cât mai simplă, astfel încât, ochiul uman să se poată bucura de relaxarea vizuală de care are atât de multă nevoie, având în vedere acest trai exacerbat regăsit în lumea capitalistă. Cum, a trăi minimalist, nu se rezumă doar la un factor de ordin estetic în casă, ci la un întreg stil de viaţă ce vine de la sine cu rigorile sale, astăzi, tot mai mulţi români, se văd cuceriţi în faţa acestei noi ideologi de a se îmbrăca, a se aranja, şi a privi materialitatea obiectelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îţi doreşti să adopţi şi tu prin casă acest trend, dar nu ai vrea să te lipseşti de aparatele tehnologice ce îţi uşurează atât de mult viaţa?

Nici nu trebuie să renunţi la ele! Iată 5 sfaturi ce vin în ajutorul tău

 Mobilierul monocrom

În special în camerele principale, precum sufrageria şi dormitorul cel mare, poţi alege să optezi pentru o singură tematică, din punct de vedere cromatic, dând astfel ochiului senzaţia de „mai puţin”. Iar cum astăzi învăţăm, prin acest stil de viaţă că, „mai puţin este întotdeauna, mai mult”, nu vei face decât să-ţi amenajezi casa cu bun gust şi pricepere apelând la această tactică de decorare!

Bucură-te de magia plantelor

Nordicii, nu numai că pun accent pe simplitate, dar şi pe natură! Răsfaţă-ţi simţurile cu plante decorative, pe care alege să le poziţionezi în casă astfel încât să-ţi dea o senzaţie de relaxare şi de confort continuu. Nu degeaba marii scriitori ai lumii proclamă, de secole încoace, comuniunea omului cu natura. Mici inserţii de natură prin casă îţi pot schimba în totalitate, în bine, dinamica zilei, şi te pot face să-ţi găseşti o oază de linişte, chiar în propriul cămin!

Alege un frigider incorporabil

Mobilierul „ascuns” este numai bun pentru stilul minimalist de a-ţi decora casa. Acesta nu va ieşi în evidenţă, dar îţi va permite ţie să te bucuri în continuare de toate funcţionalităţile tehnologiei. Alegând un frigider incorporabil de pe site-ul celor de la altex.ro, alegi calitatea la un super preţ, şi te bucuri şi de toate artificiile estetice cu care un astfel de aparat poate veni la tine.

Păstrează curăţenia

Un alt aspect primordial la care poporul nordic excelează, fără doar şi poate, este acela al curăţeniei! Aceştia sunt premianţi în ceea ce înseamnă menţinerea ordinii şi a disciplinei în căminul propriu. Este drept că, având puţine lucruri prin casă, nici nu-ţi vine atât de greu să menţii ordinea dorită. Un motiv în plus să te scapi de toate cele nefolositoare, şi să acorzi o şansă stilului minimalist.

Scapă de grămada de haine pe care nu le mai porţi

Şi hainele pot crea, mai ales dacă nu sunt puse în ordine perfectă, senzaţia de haos şi de prea plin  în casă. Bucură-te de ordine şi disciplină în dormitorul tău, alegând să triezi obiectele vestimentare pe care nu le mai porţi, şi să le păstrezi cu tine doar pe acelea pe care încă le mai găseşti ca fiind utile.

Minimalismul aduce cu sine şi o senzaţia inconfundabilă de bine. Tu la ce ai putea renunţa pentru un astfel de trai?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.