SeaFar este tichetul vostru spre aventura în larg. Pentru cei care încă nu au auzit de asta este vorba de o şcoală de navigaţie, dar şi despre servicii conexe. Aşadar, pentru cei care doresc să închirieze un velier sau pentru cei care îşi doresc să urmeze cursurile şcolii de navigaţie, au ajuns unde trebuie la SeaFar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vorbim aşadar despre o gamă largă de servicii pentru iubitorii de navigaţie şi aventură pe mare. Unul dintre acestea se referă la închirierea de veliere. Compania dispune de o flotă de veliere de diferite dimensiuni şi capacităţi, astfel încât clienţii săi să poată alege velierul potrivit nevoilor şi dorinţelor. Închirierea unui velier este o modalitate excelentă de a explora litoralul românesc şi de a petrece timpul pe mare, în mijlocul naturii.

În plus, SeaFar pune la dispoziţia doritorilor şi cursuri de navigaţie, perfecte pentru cei care doresc să înveţe să navigheze sau să îşi îmbunătăţească abilităţile de navigaţie. Cursurile sunt concepute pentru toate nivelurile de experienţă şi sunt conduse de instructori experimentaţi, astfel încât cursanţii să poată învăţa într-un mediu sigur şi profesional.

Cursuri profesionale de navigaţie, pentru toţi doritorii

Cine şi de ce şi-ar dori să facă cursuri de navigaţie? Vorbim fie de cei care descoperă această pasiune, fie de cei care pornesc pe un drum al orientării profesionale. Includem aici pe cei pasionaţi de navigaţie, care îşi doresc să îşi dezvolte abilităţile în acest domeniu. Aceştia ar putea fi pasionaţi de navigaţie de agrement. Poate fi vorba de asemenea de cei care îşi doresc să îşi îmbunătăţească siguranţa pe mare - deţin poate o navă şi doresc să se asigure că sunt pregătiţi să facă faţă oricăror situaţii de urgenţă sau pericole pe mare.

În general cursurile de navigaţie sunt utile pentru oricine doreşte să îşi dezvolte abilităţile în acest domeniu şi să navigheze în siguranţă pe mare. Indiferent de motivul pentru care doreşti să faci astfel de cursuri, acestea îţi vor oferi cunoştinţele necesare pentru a naviga cu încredere şi siguranţă.

SeaFar - din pasiune pentru navigat

Pentru cei care doresc o experienţă de navigaţie mai extinsă SeaFar organizează şi plimbări în larg. Cum sună petrecerea cu o ocazie specială desfăşurată în larg? Sau de căsătorii civile pe mare? Astfel de servicii sunt oferite de echipa SeaFar. Cu o flotă de veliere bine întreţinute, SeFar este o alegere excelentă pentru iubitorii de aventură şi nautică din România.

În ceea ce priveşte astfel de servicii ofertele sunt personalizate. Din pagina oficială seafar.ro pot fi solicitate cotaţiile de preţ pentru închiriere velier cu skipper, pentru căsătorii desfăşurate pe mare sau diverse alte petreceri pe velier - de la teambuildinguri şi până la petrecerea burlăciţelor, dar cine vă opreşte în a vă limita la acestea când puteţi de asemenea solicita acest tip de serviciu pentru o zi onomastică organizată memorabil?

Detalii sunt în pagina oficială, seafar.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.