INOVEO anunta lansarea brandului Wellington, prima companie din Romania care ofera programe integrate de corporate wellness.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procesul de audit realizat de specialistii in branding INOVEO a condus la definirea esentei serviciilor Wellington: workshopuri de nutritie, de relaxare, de activare a energiei interne contagios de bune. Identitatea vizuala traduce aceasta idee prin fontul realizat prin tehnica overlapping si cromatica variata.
 
Toate materialele realizate, de la stationery si pana la brosuri, au un impact vizual puternic.  
“Pentru noi brandingul se masoara in rezultate. Pentru Wellington remarcam cresterea cifrei de afaceri cu 25% si participarea companiei in cadrul conferintelor de HR in tara si in strainatate” – mentioneaza Dochita Zenoveiov, Brand Innovator @ INOVEO.
“Wellington este azi o atitudine de viata sanatoasa pe care o simtim, o respiram si o insuflam clientilor. Este o realizare pe care sunt sigura ca numai cu echipa INOVEO puteam sa o ating" – spune Alina Grozescu, Fondator si CEO Wellington.  
Procesul de branding a inclus etapele analiza si audit, platforma de brand, naming, identitate vizuala, implementare. Echipa care a participat la proces a fost formata din: Dochita Zenoveiov, Ecaterina Gaman, Cristian Ghita, Sabina Leonte, Roxana Jitaru, Adriana Savastre, Eda Mologani si Stefan Gheorghe.  
Echipa INOVEO a dezvoltat peste 200 de proiecte de branding si rebranding pentru antreprenorii locali. Lucram cu antreprenorii care cred ca brandul este o importanta carte de vizita pentru profitul business-ului lor.
Pentru a ne descoperi, va invitam pe www.inoveo.ro, https://twitter.com/inoveobranding https://www.facebook.com/inoveobranding/, https://www.instagram.com/inoveo.consultants/.  
Persoana de contact: Elena Paris Elena@inoveo.ro 0754 332 766 Bd. Dacia nr. 30. Cladirea Mecano, Et. 1, Bucuresti. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.