Vrei sa surprinzi cu o tinuta electrizanta la petrecerea de Halloween? Iata cateva fuste cu care vei face senzatie, "vrajindu-i" pe cei din jur!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suflul acestei sarbatori Occidentale a prins si pe meleagurile mioritice, multi fiind atrasi de spectacolul tinutelor si decorurilor specifice. Dornici de evenimente care sa stimuleze creativitatea si sa spulbere stresul cotidian, acestia apeleaza de la an la an la outfit-uri din ce in ce mai elaborate, pentru ca prestatia sa fie una memorabila. Daca si tu iti doresti sa te intreci pe tine cu o tinuta senzationala, atunci afla ca poti arata super chic cu ajutorul unor fuste imprimate cu motive Halloween fascinante.

O veste si mai buna este ca poti imbraca aceste articole vestimentare chiar si dupa ce a trecut aceasta sarbatoare, grafica fiind potrivita ori de cate ori vrei sa iesi in evidenta sau sa aduci un strop de non-conformism. Se incadreaza perfect pentru realizarea unor tinute personalizate ce marcheaza inedit sfarsitul de octombrie si arata autentic indiferent de context.

Ce poveste ai vrea sa spui prin costumatia ta?

Orice element reprezentativ pentru o petrecere Halloween va fi regasit pe materialele de calitate ale celor mai inspirate articole din aceasta colectie. Daca iti plac dragonii, de exemplu, poti alege o creatie vestimentara care imita pielea acestora, in culori mov-rosiatice de efect. De asemenea, un model in care predomina tonurile de verde-kaki, contrastate de plante carnivore gata de actiune, va avea impactul scontat. Monstrii sunt si ei prezenti, numeroase fuste fiind acoperite de imprimeuri ingenioase in ton cu aceasta sarbatoare.

Ce ai zice de o fusta cu grafica care imita musculatura oculara si zeci de ochi itindu-se dintre faldurile sale? Daca nu suna suficient de macabru pentru tine si iti doresti ceva mult mai sugestiv, poti incerca modelele cu elemente mai dramatice. Liliecii zburand deasupra cimitirelor parasite, scenariile cu schelete si povestile spuse de Patroana Mortii insasi, desi terifiante in mod normal, transmit ideea de sarbatoare prin finisajele rafinate ale contururilor si culorilor utilizate. Digitalizarea moderna permite redarea acestor elemente cu o acuratete impresionanta, transmitand in acelasi timp si ideea de poveste sau de joc. Cu aceste articole vei atrage in mod placut privirile, aducand si un zambet prin ideea ta nastrusnica de a aborda anumite reprezentari.

Creatii artistice pentru un eveniment original

Cu toate ca este considerata o noapte "horror", multe costumatii zguduind retina celor mai sensibili, mesajul unor fuste din aceasta colectie incurajeaza latura artistica, imaginatia si creativitatea. Scopul final este acela de a petrece in cadrul unui eveniment deosebit, in cu totul alt mod decat de obicei. Asadar, daca la ocaziile speciale imbracai tinute glamour, acum ai ocazia sa te joci cu elementele dramatice intr-un stil elegant si atent studiat.

Imprimeurile "scary" sunt foarte indragite, iar hologramele dau un vibe aparte, fiind frecvent incluse in realizarea unor costumatii atragatoare. Grafica cu vrajitoare este considerata cea mai sexy in randul amatoarelor de Halloween, aceasta aducand in prim-plan multe culori si aspecte captivante. O fusta maro cu grafica in care predomina portocaliul toamnei, avand ca personaj central o vrajitoare pusa pe rele va fi cu siguranta o alegere cu care nu vei trece neobservata. Desigur, din aceasta colectie nu puteau lipsi nici dovlecii, fantomele, liliecii si paianjenii cu panzele lor.

Marcheaza noaptea de Halloween cu fuste de impact, in culori aprinse sau intunecate, pentru a obtine reactia dorita din partea celor din jur! Modelele create de artisti vor da, garantat, un plus de magie evenimentului!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.