Primăvara este, de obicei, sezonul schimbărilor, atât în ceea ce priveşte vestimentaţia, cât mai ales în ceea ce priveşte atitudinea. Coafura ar trebui să fie un element cheie în tot acest demers, pentru că orice schimbare de look te face să te simţi mai încrezătoare şi puternică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu uită însă, că înainte de realizarea unei coafuri, părul tău ar trebui să fie sănătos şi strălucitor, pentru că în orice fel ţi-ai aranja părul, acesta va arată mult mai bine. De asemenea, este important să foloseşţi produse adecvate, profesionale, de la perii, până la ustensile tehnice, astfel încât rezultatul să fie unul ideal. Accesând site-ul www.periipentrupar.ro vei putea găsi mare parte din aceste produse, pentru a îţi uşura munca şi pentru a îţi îmbunătăţi tehnicile. Alege-le, aşadar, în funcţie de nevoi, de rezultatele pe care ţi le doreşti, dar şi de lungimea părului tău.

Descoperă, în continuare, câteva idei de coafuri care se poartă sezonul acesta!

1. Bucle lejere

Buclele reprezintă o tendinţa destul de veche, dar modernă în acelaşi timp, în ceea ce priveşte stilizarea părului. În acest sezon se poartă buclele lejere, nu foarte bine definite. Pentru a obţine acest aspect, ondulează-ţi părul cu produsul tău preferat (ondulator, placă), prinzându-l sus cu clipsuri pentru a se răci şi pentru a se defini mai bine buclele. După ce ţi-ai ondulat şi prins tot părul, desprinde-l şi piaptănă-l cu ajutorul unei perii pătrate. Foloseşte-te de degete pentru a stabili direcţia buclelor. La final, aplică un produs de styling pentru a fixa părul, însă ai grijă să nu fie foarte încărcat. Rezultatul va fi unul de excepţie, care îţi va conferi mai multă feminitate.

2. Împletiturile

 

Dacă îţi doreşti un look mai jucăuş, copilăros, poţi apela la această metodă de aranjare a părului. Indiferent de lungimea acestuia, chiar dacă este foarte lung, mediu sau chiar scurt, poţi găsi diferite modalităţi de a îl împleti, iar rezultatul va fi unul excepţional. Dacă ai un păr nu foarte des sau care nu se bucură de volum, aşa cum vezi în diferite tutoriale sau pe reţelele de socializare, îţi poţi ondula părul, înainte de a îl împleti, conferindu-i în acest fel un plus de volum. În funcţie de imaginaţie, timp sau de caracteristicile firului de par, poţi face împletituri simple sau mai complicate, în care să integrezi o parte din podoaba capilară sau chiar tot părul. Opţional, poţi adauga câteva accesorii, precum bentiţele, eşarfele sau agrafele, astfel încât să înfrumuseţezi imaginea de ansamblu.

3. Ponnytail (coadă de cal)

Una dintre cele mai simple, rapide, dar de efect coafuri pe care le poţi realiza. Ce-i drept, pe un par lung, rezultatul va fi unul excepţional, însă poţi încerca şi pe un par de lungime medie. Periază-ţi părul foarte bine şi prinde-l mai sus de jumătatea craniului (sau unde ţi se pare că te avantajează cel mai bine). Alege o şuviţă subţire, pe care să o roteşti în jurul elasticului de par, pentru a îl masca. Opţional, te poţi folosi de eşarfe colorate, pentru a personaliza această coafură.

4. Cocurile lejere

Pentru acele zile în care părul nu se aranjează aşa cum ţi-ai dori, îl poţi prinde într-un coc, însă care să nu pară unul mult prea finisat. Dacă îţi doreşti mai mult volum, îl poţi ondula înainte să-l prinzi în coc şi poţi folosi diverse accesorii pentru par, astfel încât să obţii look-ul dorit.

5. Wet look

Această modalitate de a îţi aranja părul revine şi în 2019. În cazul în care ai părul scurt sau de lungime medie, coafură va arată mult mai bine, însă o poţi adapta şi pentru o lungime mai mare de păr. Foloseşte gel din abundenţă pentru a crea un wet look ce este menit să îţi pună în evidenţă trăsăturile feţei. Acest look este ideal mai ales în timpul serii, la o petrecere sau reuniune.

Acestea sunt, aşadar, cele mai apreciate 5 coafuri ale momentului. Tu cum alegi să îţi coafezi părul?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.