O scrisoare şocantă a fost transmisă domnului Jordi Harrison, Secretar General al Grupului PES în Comitetul Regiunilor, purtând semnătura nimeni altuia decât a senatorului Mihai Fifor. Scrisoarea este îndreptată împotriva primarului Robert Negoiţă, cel care conduce Delegaţia României la Comitetul European al Regiunilor – CoR, Fifor cerându-i Secretarului General al Grupului PES să nu îi mai acorde lui Negoiţă vreo funcţie, dat fiind faptul că a fost suspendat din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Robert Negoiţă şi-a manifestat dorinţa de a candida pentru poziţia de coordonator al grupului socialiştilor din cadrul Comitetului European al Regiunilor.

Este şocant să vedem cum un român, românul Fifor, îşi atacă propriul român, pe Robert Negoiţă, pe cel care este în conducerea Comitetului European al Regiunilor din partea României. Omul Robert Negoiţă candidează prin proceduri democratice pentru a fi liderul socialiştilor şi democraţilor, dar Fifor dă o palmă procedurilor europene şi vine cu presiuni şi directive primite clar de la şefa sa, Viorica Dăncilă.

Avem încă o dovadă a caracterului lui Fifor. Această slugă permanentă şi-a arătat valoarea şi aşa cum era de aşteptat, atunci când are ocazia bagă cuţitul în spatele oricui. Fifor a demonstrat, dacă mai era nevoie, că în momentul în care i se schimbă stăpânul îşi va ataca orice coleg în cel mai josnic mod. Scrisoarea pe care această slugă, acum a premierului Viorica Dăncilă, a transmis-o Secretarului General al Grupului PES în Comitetul Regiunilor arată modul în care înţelege Fifor să facă politică. Pornit într-o luptă împotriva tuturor celor care au curajul să iasă în faţă şi să dezvăluie practicile dictatoriale din PSD, Fifor nu mai are nicio limită şi îşi transferă luptele personale la nivel european. Înţelegem că domnul Fifor şi-ar fi dorit să ocupe permanent fotoliul Ministerului de Interne sau poate chiar cel de comisar european, dar să meargă până într-acolo încât să îşi saboteze un fost coleg de partid, un român, în cele din urmă, este de neconceput.

Luptele lui sunt josnice şi nu putem accepta ca, din motive personale şi din poziţia de apărător permanent al lui Dăncilă, Fifor să atace un român. Dincolo de apartenenţa politică, primarul Robert Negoiţă este Preşedintele delegaţiei României la Comitetul European al Regiunilor – CoR. Dar, sluga Fifor nu poate să priceapă politica dusă la nivel european şi recurge la scrisori trimise în numele Vioricăi Dăncilă, în speranţa că va putea puncta cu o bilă albă în faţa doamnei preşedinte de partid”, a transmis europarlamentarul Gheorghe FALCĂ, preşedintele PNL Arad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.