Lenjeria de dama este una dintre piesele vestimentare ce par insignifiante, insa alegerea acesteia merita cel putin aceeasi atentie ca alegerea unei rochii de seara. Lenjeria de dama perfecta trebuie sa fie sexy si confortabila, atribute ce par adeseori greu de combinat, insa magazinul online patulmeu.ro iti ofera cele mai cool modele de pijamale de dama, in care sa te simti comod si atragatoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Top 5 modele de pijamale de dama in tendinte in 2022

Alegerea unei pijamale dama nu pare foarte complicat, insa acest obiect vestimentar nu trebuie subestimat. Ca orice alt articol din garderoba unei femei, trebuie sa indeplineasca anumite atribute care sa-i puna in valoare purtatoarei frumusetea naturala si rafinamentul. In plus, trebuie sa fie usor de purtat si extrem de comode.

Patulmeu.ro are o gama diversa de pijamale, in care se regasesc cele mai iubite modele, astfel ca sigur te vei simti extraordinar in 2022. Spre exemplu, poti avea in vedere urmatoarele:

1. Pijama Cocolino – este una dintre cele mai confortabile si cool pijamale, iubite de femeile din intreaga lume. Acest model a fost creat special pentru sezonul rece, fiind preferatul doamnelor si domnisoarelor care iubesc caldura si-si doresc un confort termic optim, mai ales in zilele geroase. Acestea sunt realizate dintr-un material special, numit welsoft, ce ofera in acelasi timp si caldura si confort. Te poti bucura timp indelungat de pijamaua tip cocolino, caci materialul isi mentine aspectul, moliciunea si forma si dupa nenumarate spalari;

2. Pijama de catifea – catifeaua este un simbol al luxului si rafinamentului, iar pijamalele confectionate din acest material ofera un plus de gratie oricarei purtatoare. Acest model de pijama a fost vedeta anului 2021 si isi pastreaza locul in topul preferintelor, fiind adorata chiar si de celebritatile feminine internationale;

3. Camasa de noapte cu halat de casa din bambus – tesatura de bambus este o noua tendinta ecologica, care a intrat repede in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor. Articolele vestimentare confectionate din bambus sunt extrem de moi si fluide, atribute ce caracterizeaza pijamaua perfecta! In plus, aceste pijamale de dama din bambus combina moliciunea suprema cu tehnologia ecologica, asa ca nu doar ca te vei simti confortabil, ci vei avea si grija de mediul inconjurator;

4. Pijama din bumbac – tesatura de bumbac este unul dintre cele mai cunoscute materiale din care sunt confectionate pijamalele. Daca preferi modelele clasice, atunci o pijama de dama din bumbac este tot ce iti trebuie pentru a te simti cat mai comod cu putinta. Usor de purtat si lejer, bumbacul lasa pielea sa respire si ofera confortul necesar si purtarii de peste zi, fiind un model extrem de functional, dar si atractiv;

5. Pijama cu maiou si pantaloni scurti si halat de casa – un model sexy si rafinat, ce ofera un plus de gratie oricarei femei. Acest model este nu doar confortabil, ci si foarte atragator, astfel incat sa-ti puna in valoare feminitatea si frumusetea naturala chiar si atunci cand esti in bucatarie.

Intra pe Patulmeu.ro si consulta oferta completa de pijamale dama care sa te ajute sa te simti sexy si confortabil chiar si atunci cand esti acasa. Indiferent ca preferi o pijama extrem de calduroasa sau un model mai provocator, in acest magazin online vei gasi articole care sa satisfaca si cele mai exigente dorinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.