Lansarea extensiei ZoidPay pentru Google Chrome le va permite milioanelor de utilizatori de criptomonede să efectueze cumpărături online folosind Bitcoin, Ethereum şi alte criptomone principale, la peste 40 de milioane de magazine online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Extensia ZoidPay permite conectarea cu orice tip de portofel de criptomonede. Platforma urmează să fie disponibilă la nivel global până în luna noiembrie a acestui an. Scopul acestei extensii este de a simplifica şi îmbunătăţi experienţa cumpărăturilor online şi în acelaşi timp, de spori adopţia criptomonedelor la scară largă.

Utilizatorii extensiei ZoidPay pot plăti pe Amazon, AliExpress şi pe oricare alt magazin online care suportă efectuarea plăţilor online folosind Bitcoin, Ethereum şi celelalte criptomonede principale. Sistemul din spatele extensiei lansate de zoidpay.com dispune de o lichiditate impresionantă, de până la 1 miliard de dolari pe zi.

„Extensia noastră pentru Google Chrome este diferită de orice alt produs de pe piaţă, întrucât le permite cu adevărat utilizatorilor să cumpere orice, de oriunde, folosind activele lor digitale. Când am început această călătorie în urmă cu aproape trei ani, ne-am hotărât să construim o platformă care să permită utilizarea sigură şi rapidă a criptomonedelor, iar extensia ZoidPay pentru Chrome manifestă întocmai această viziune,” a punctat Eduard Oneci, CEO şi co-fondator al ZoidPay.

Extensia ZoidPay este intuitivă şi prin urmare, poate fi folosită cu uşurinţă chiar şi de către persoanele care nu sunt familiarizate cu lumea criptomonedelor. Iniţializarea unui cont nou se face prin intermediului procesului Know Your Customer (KYC), după care utilizatorul va putea să cumpere orice doreşte de la cele peste 40 de milioane de magazine online din întreaga lume.

Fiecare achiziţie realizată prin ZoidPay, folosind Bitcoin, Ethereum, Binance Coin sau oricare dintre celelalte criptomonede majore este recompensată prin intermediul programului de rambursare. Prin urmare, dacă îţi plăteşti abonamentul la Netflix, îţi achiţi biletele pentru un eveniment sau îţi cumperi ultimul model de iPhone, un procent din fiecare tranzacţie se va întoarce înapoi în portofelul tău digital sub formă de cashback.

Oneci a adăugat: „Fie că eşti un vechi deţinător de criptomonede sau un începător, care nu a avut niciodată de a face cu criptomonedele, extensia ZoidPay pentru Chrome îţi facilitează o experienţă fără probleme. Dincolo de uşurinţa de utilizare şi de siguranţă, beneficiile care decurg din cumpărăturile efectuate prin extensia noastră d in Chrome sunt nelimitate. Pentru început, fiecare achiziţie efectuată vine cu o recompensă sub formă de rambursare”.

Extensia ZoidPay din Chrome include şi posibilitatea de staking, care presupune depunerea temporară a unei cantităţi de criptomonede (echivalent cu un cont de economii), care vor fi folosite pentru validarea tranzacţiilor efectuate prin blockchain, urmând ca utilizatorul să fie remunerat cu comisioane periodice.

În plus, utilizatorii pot obţine şi împrumuturi descentralizate (DeFi) din fondul ZPAY, care poate fi folosit inclusiv pentru a efectua plata în rate pentru diverse cumpărături. Această experienţă totală a shopping-ului online fac ca extensia ZoidPay pentru Chrome să fie un punct de referinţă în lumea plăţilor digitale, atât pentru utilizatorii de Bitcoin, cât şi pentru consumatorii tradiţionali.

Se poate spune că ZoidPay a făcut un salt major în viziunea sa de a face lumea criptomonedelor uşor accesibilă pentru utilizarea zilnică. Odată cu lansarea extensiei pentru Chrome, percepţia persoanelor care au ezitat să adopte criptomonedele deoarece au avut semne de întrebare cu privire la accesibilitatea, siguranţa şi eficienţa utilizării acestora pentru cumpărături online s-a schimbat definitiv.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.