Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, susţine că demisia lui Ţuţuianu nu pune capăt crizei din apărare şi apreciază că ultimele evenimente afectează credibilitatea României în NATO. “Preşedintele a semnat ordinul de revocare a ministrului demisionar Adrian Ţuţuianu, dar criza de la Ministerul Apărării Naţionale continuă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Plecarea lui Ţuţuianu nu aduce bani în buzunarele angajaţilor MApN. În plus, întârzierile salariilor militarilor şi demisia ministrului apărării sunt lucruri extrem de grave care crează confuzie în rândul aliaţilor şi pun sub semnul întrebării credibilitatea României în NATO”, a declarat parlamentarul PMP.

În opinia preşedintelui executiv al PMP, “situaţia salariilor de la MApN este extrem de relevantă pentru degringolada din guvernarea PSD şi pentru starea dezastruasă a execuţiei bugetare”. Eugen Tomac consideră că schimbarea ministrului apărării marchează începutul sfârşitului pentru PSD: “Din cauza problemelor legate de veniturile la buget, PSD a amânat mult rectificarea bugetară, punând astfel în pericol plata salariilor în instituţiile bugetare şi derularea unor programe finanţate de la buget. Dincolo de îndatorarea galopantă a României, este de aşteptat ca PSD să ia în continuare bani de la investiţii şi să îi mute la cheltuieli de personal. La apărare, vor lua bani de la înzestrare şi îi vor muta la salarii. Fiindcă nu a reuşit să ascundă sub preş eşecul guvernării, Ţuţuianu a plătit cu funcţia. Demisia sau demiterea ministrului apărării marchează începutul sfârşitului pentru PSD”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.