Coaliţia de guvernare PSD-ALDE preferă să disloce pompierii din unităţile militare pentru a-i folosi la deszăpeziri deşi ar avea toate pârghiile necesare sa se folosească asistaţii social la acest gen de acţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cunoscând foarte bine realitatea de zi cu zi în care  bărbaţii care primesc ajutoare sociale îşi încep ziua la birt, iar femeile asistate se vaită că le doare inima dacă muncesc, deputatul PMP Doru Coliu a iniţiat în anul 2017 un proiect de lege prin care primarii să fie obligaţi să-i scoată la muncă în folosul comunităţii în situaţii pe urgenţă pe cetăţenii care provin din familii ce primesc ajutor de incluziune şi sunt apţi de muncă, proiect care zace prin Comisiile Parlamentului fără a fi pus în dezbatere.

Prin proiectul propus, deputatul PMP Doru Coliu urmăreşte responsabilizarea acelor cetăţeni din familiile de asistaţi social, care sunt apţi de muncă, dar nu au nici o activitate, să desfăşoare muncă în folosul comunităţii şi, introduce obligativitatea primarului de a-i scoate la muncă mai ales în situaţiile de urgenţă.

Dând dovadă de reacredinţă faţă de plătitorii de taxe şi impozite din România, majoritatea PSD-ALDE, împiedică prin orice mijloc apariţia acestei modificări legislative şi preferă în continuare folosirea la acţiunile de deszăpezire a angajatilor ISU în favoarea asistaţilor social care nu au altă ocupaţie decât aceea de a aştepta ziua în care primesc de la stat ajutorul social.

Doru Petrişor Coliu

Deputat Circumscripţia electorală nr. 43 - Diaspora

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.