Atunci când ne gândim la cuvântul acasă, acesta trebuie să ne inspire sentimente de drag, de relaxare, fericire şi confort. În plus, este locul unde ne petrecem marea majoritate a timpului, alături de cei dragi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest cuvânt are o însemnătate foarte mare pentru mulţi dintre noi, însă ce face ca acest cuvânt să fie atât de important? Oaza de relaxare şi refugiul în siguranţă după zile aglomerate, pline de stres şi dureri de cap.

Acest loc este creat exact după gusturile şi personalitatea noastră, pentru a ne trimite tot timpul cu gândul la o casă de vacanţă. Până şi cele mai mici detalii sau decoraţiuni fac diferenţa şi ne pot transmite energia pozitivă de care avem nevoie.

Elementele de decor au un rol important şi pot înfrumuseţa foarte mult orice spaţiu, dacă bineînţeles sunt alese cu grijă.

Perdelele şi draperiile pot transmite energii pozitive? Da!

De departe perdelele şi draperiile sunt hainele ferestrelor pentru că au rolul de a le încadra într-un design inedit şi armonios.

Acestea sunt elemente decorative dar au şi un rol funcţional pentru orice locuinţă. Dintr-o varietate mare de modele, designuri, dimensiuni şi texturi, alegerea lor pare una dificilă, însă dacă optaţi pentru un magazin de nişă, lucrurile se simplifică.

Atât timp cât apelaţi la oameni cu experienţă în domeniu, veţi putea face alegeri mult mai simple şi mai eficiente.

Velaria.ro este un magazin din ce în ce mai apreciat de către publicul român în acest sens pentru că de-a lungul timpului şi-a dovedit prin serviciile şi produsele oferite, calitatea, promptitudinea, seriozitatea şi versatilitatea.

A încântat publicul încă de la început cu gama sa atât de versatilă de produse de unde clienţii şi-au putut alege produse în funcţie de gustul şi preferinţele lor.

Calitatea este cea care primează în magazinul Velaria, tocmai de aceea a ajuns printre magazinele de top din ţară.

Gama  de produse şi servicii Velaria

Aici se regăseşte o gamă versatilă de produse precum perdele unicat, simple, clasice, moderne, de lux, pentru bucătărie, balcon, în diferite designuri inedite.

La rubrica de draperii se clasează şi aici cele unicate, simple, clasice, de lux şi moderne.

Velaria completează gama de produse şi cu sisteme de prindere, rulouri şi jaluzele, tapet, accesorii deco, automatizări şi perne.

Dacă sunteţi în căutare de modern şi ce este în trend, puteţi opta pentru modele de perdele si draperii moderne pentru a vă înfrumuseţa locuinţa.

Sau poate că sunteţi nehotărâţi în ce ar trebui să alegeţi. Velaria vine cu servicii de consultanţă pentru fiecare client în parte, astfel că va fi mult mai uşor să alegeţi ceea ce vi se potriveşte.

Totodată, puteţi opta şi pentru servicii de montaj. Echipa vine cu produsele pregătite şi călcate, gata să le asambleze. Pentru montajul sistemelor de prindere Velaria oferă o garanţie de 2 ani. Tot ce trebuie să faceţi este să vă bucuraţi de noua imagine a casei.

Puteţi accesa site-ul oficial pentru a vedea gama de produse şi servicii.

Date de contact:

  • vanzari@velaria.ro
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.