Locuitul la bloc vine la pachet cu multe avantaje pentru cei care stau în apartamente, dar totodată are şi o serie de neajunsuri. Unul dintre acestea este reprezentat de modul în care este primită corespondenţa, în scara blocului. De ce? Pentru că în unele cazuri, oricine poate intra după bunul plac în scara de bloc, iar acest lucru poate aduce cu sine distrugerea cutiilor poştale sau pierderea corespondenţei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest caz, mulţi dintre locatari pot să fie cu adevărat afectaţi de aceste acte de huliganism, în special cei care primesc plicuri de o importanţă crescută. E necesar aşadar să se achiziţioneze numai cutii poştale de cea mai bună calitate, pentru ca asemenea acte să fie combătute, indiferent de situaţie.

Unii dintre furnizorii unora dintre cele mai bune astfel de produse sunt profesioniştii din spatele site-ului www.cutieposta.ro. Aceştia garantează pentru calitatea tuturor categoriilor de cutii postale prezentate pe site.

Şi nu numai atât, dar aici se găsesc şi unele dintre cele mai variate astfel de cutii poştale. Administratorii nu vă vor mai putea împiedica să vă schimbaţi cutia poştală, atât timp cât veţi găsi una identică ca mărime şi culoare cu cea care între timp s-a defectat sau, pur şi simplu, i s-a schimbat considerabil aspectul.

Cutiile poştale se pot cumpăra în culori standard (maro, bej, gri, cu diverse variaţiuni), dar, la cerere, pot fi vopsite după preferinţele clientului, chiar şi în culori ceva mai ţipătoare sau ieşite din comun. Numerotarea acestora este gratuită.

De asemenea, materialul, dar şi modul în care sunt vopsite sunt ceva mai deosebite. Cutiile sunt create din tablă neagră, cu grosimea de 0,8 mm, care mai apoi este tăiată cu ajutorul laserului. Totodată, vopsirea se face în câmp electrostatic, ceea ce înseamnă că vopseaua va avea garantat o durată de viaţă crescută.

Aceste produse vin sub trei dimensiuni: mică,  medie si mare. În ordinea enumerării acestora, lăţimea poate fi de 285, 310 şi 350 de mm. Înălţimea este aceeaşi pentru toate modelele, de 120 de mm. Adîncimea poate să varieze, de la 150 la 200 mm, ca la sfârşit să ajungă să fie de 230 de mm. E necesar să se ţină cont de aceste dimensiuni, pentru a nu apărea niciun fel de neplăcere când vine vorba de organizarea şi montarea lor în spaţiul destinat.

Cel mai probabil ar trebui să îi consultaţi mai întâi pe aceştia, pentru ca toată operaţiunea schimbării cutiilor poştale să decurgă conform planurilor prestabilite.

Iar odată ce veţi fi rezolvat această problemă, vă veţi putea bucura de faptul că aveţi una dintre cele mai aspectuoase, dar şi mai sigure astfel de cutii poştale. Nu veţi mai sta cu grijă că există posibilitatea ca plicurile să vă fie luate sau că yala acesteia se va putea strica în orice clipă.

Toate aceste probleme vor fi lăsate în trecut, iar dumneavoastră veţi trăi liniştit, pentru că, orice ar fi, corespondenţa primită nu va mai fi citită de nimeni altcineva, fără ca să ştiţi!

Achiziţionaţi cu încredere modelul dorit, de pe cutieposta.ro, şi scăpaţi de o altă grijă în plus!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.