Desi nu este deloc un make-up complicat, machiajul pentru birou poate naste destul de multe controverse si incertitudini. Exista discutii contradictorii despre intensitatea pe care ar trebui sa o aiba un astfel de machiaj si produsele care pot sau nu sa fie folosite pentru realizarea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In mod general, orice persoana se poate machia exact asa cum isi doreste si isi poate exprima stilul sub orice forma, insa este recomandat sa se tina cont intotdeauna si de contextul in care se afla. Atunci cand mergi la birou, cu siguranta iti doresti sa dai dovada de profesionalism, iar look-ul potrivit te poate ajuta in acest sens.

Cand te machiezi pentru job, poti folosi aproape orice tip de produs, inclusiv un creion de buze Melkior. Insa, important este modul in care folosesti produsele de make-up si intensitatea pe care o obtii cu ajutorul lor. Creionul, chiar daca este folosit de cele mai multe ori pentru a scoate in evidenta buzele intr-un mod senzual, poate crea un aspect finut si natural.

Tips & tricks pentru un machiaj de birou perfect

Alege o nuanta apropiata de cea a buzelor. Pentru a obtine un efect natural, este esential sa alegi un creion de buze intr-o culoare care este apropiata de cea a buzelor tale. Nuantele nude, piersica sau roz deschis sunt optiuni populare in acest caz.

Nu depasi prea mult conturul buzelor. Desi poti fi tentata sa folosesti acest truc de make-up, conturarea excesiva nu este indicata pentru un look de birou. Incearca sa te rezumi la aplicarea creionului de buze urmarind linia naturala a buzelor, astfel incat sa le scoti in evidenta, dar sa eviti un rezultat artificial.

Estompeaza si uniformizeaza. Dupa aplicarea creionului, poti folosi degetele sau un burete de mici dimensiuni pentru a estompa linia si a uniformiza culoarea pe buze. Acest lucru va crea un aspect finut si va impiedica formarea unor linii evidente.

Pastreaza restul machiajului simplu. Chiar daca iti conturezi buzele intr-un mod natural, le poti scoate in evidenta, pastrand cat mai simplu restul make-up-ului. Opteaza pentru un fond de ten fluid, o nuanta neutra de fard de ochi si un rimel discret. Acest echilibru va crea un look pentru birou elegant si profesional.

Less is more. Pe parcursul intregului proces de creare a look-ului, tine minte ca simplitatea iti garanteaza succesul. Pe langa aplicarea finuta a unui creion de buze si a celorlalte produse de machiaj, asigura-te ca ai un outfit office si ca intreaga ta imagine este potrivita pentru mediul profesional.

Asadar, tine cont de aceste sfaturi pentru a integra in make-up-ul de birou un produs, care, in cele mai multe cazuri, contureaza un machiaj intens si seducator. Un creion de buze poate fi folosit atat pentru un look de seara, elegant si senzual, cat si pentru un machiaj de zi, de birou, care sa iti evidentieze trasaturile, dar sa pastreze o imagine naturala si simpla.

Aceste sfaturi iti vor fi de mare folos in fiecare dimineata, atunci cand iti pregatesti look-ul pentru o zi de munca. Tine cont de indrumarile profesionistilor si realizeaza machiaje pe care sa le porti cu mandrie la birou! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.