Succesul companiei tale stă în calitatea muncii oferite de angajaţii tăi şi acest lucru înseamnă că trebuie să-i menţii motivaţi şi să le acorzi toate motivele să se simtă bine în compania ta. Trebuie să simtă că valoarea lor este recunoscută cu fiecare zi de muncă, iar rezultatele nu vor înceta să apară. Cu toţii avem nevoie de o miză pentru care să luptăm şi să ne dăm silinţa în continuare pentru a atinge rezultatele dorite. Dacă vrei să descoperi cum să-ţi influenţezi angajaţii să fie ambiţioşi cu munca lor, urmează cu atenţie paşii expuşi mai jos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 3 moduri prin care să-ţi motivezi angajaţii să lucreze calitativ:

1.      Fă-i să se simtă apreciaţi atunci când duc un proiect până la capăt

Un element foarte important în motivarea angajaţilor tăi este recunoaşterea eforturilor şi a rezultatelor lor şi recompensarea acestora. Unele persoane au nevoie să simtă că munca lor este apreciată, lucru ce îi încurajează să continue şi lucreze cu spor. Poţi să-ţi arăţi recunoştinţa prin bonusuri ocazionale, promovări sau chiar prin laude personale sau în faţa echipei. Astfel,  le va creşte moralul şi încrederea de sine, lucru ce îi va face să continue şi să îşi dorească să devină un exemplu pentru cei din jur. Nu uita, însă, că oferirea de recompense precum bonurile de masă, voucherele sau promovările sunt o modalitate tangibilă de recompensare a angajaţilor care va conta mult pentru ei, motivându-i cu adevărat să devină cât mai ambiţioşi.

2.      Oferă beneficii în afara serviciului

Pentru a-ţi captiva angajaţii, o modalitate excelentă este să oferi beneficii în afara serviciului. Trebuie să le arăţi că îi apreciezi ca oameni şi că îţi doreşti să-i ajuţi să evolueze şi în afara serviciului. Ei nu sunt doar resurse umane făcute să lucreze, iar nevoile lor individuale ar trebui luate în calcul. Oferă-le o gamă de programe ce pot include cursuri de limbi străine, abonamente la sala de fitness, şcoala de şoferi şi multe altele. În plus, companiile precum Eucom, care oferă cursuri de limbi străine pentru angajaţii altor companii, vin în ajutorul tău pentru a-ţi ambiţiona echipa. Astfel, le vei oferi ocazia să se dezvolte şi să înveţe lucruri noi, care le vor prinde bine în viaţă pe termen lung.

3.      Organizează petreceri pentru a-i ajuta să se destindă şi să vă conectaţi

Timpul liber petrecut împreună şi distracţia în colectiv sunt modalităţi excelente de a crea legături de prietenie între echipele tale. Organizarea periodică a petrecerilor sau a evenimentelor sociale poate deveni o oportunitate semnificativă de a-i ajuta pe angajaţi să se destindă şi să socializeze unii cu alţii. De asemenea, prin participarea la astfel de evenimente poţi oferi o pauză de la stresul zilnic şi un moment de destindere şi de distracţie, câştigându-ţi încrederea şi simpatia echipei tale.

Aşadar, dacă vrei să creşti productivitatea la muncă a angajaţilor tăi, trebuie să le arăţi cât de valoroşi sunt ei pentru tine. Poţi face acest lucru prin oferirea de recompense pentru munca depusă, diverse beneficii în afara serviciului sau prin organizarea de petreceri pentru a vă destinde şi a vă conecta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.