Pe măsură ce iarna se apropie de final, este timpul ca fiecare persoană să renunţe la paltoane, cizme şi alte piese pentru sezonul rece şi să îmbrăţişeze noile trenduri de primăvară. De la imprimeuri îndrăzneţe la culori vibrante, tendinţele modei din acest anotimp sunt toate despre a crea ţinute statement.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primăvara aceasta, actualizează-ţi garderoba şi încearcă noile trenduri vestimentare pentru a avea look-uri de excepţie. Însă, pentru ca acest lucru să fie posibil, citeşte cele 6 trenduri vestimentare din rândurile de mai jos!

Iată 6 tendinţe în modă din această primăvară pe care trebuie să le porţi şi tu

1.    Rochii florale

Nimic nu se potriveşte mai bine primăvara decât o rochie cu imprimeu floral. Acest articol vestimentar a fost mereu popular, dar, în clipa de faţă, acestea sunt cu atât mai populare. De la rochii maxi, la cele midi şi mini, imprimeurile florale sunt o alegere perfectă pentru o zi de primăvară însorită sau chiar pentru o ţinută elegantă de seară.

2.    Culorile pastel

În această primăvară, culorile pastel sunt la mare căutare. Nuanţe de roz prăfuit, lila, galben pal şi verde mentă pot fi găsite în toate colecţiile de primăvară ale designerilor. Acestea sunt perfecte pentru a te simţi proaspăt şi primăvăratic, indiferent dacă alegi să porţi o rochie, o bluză sau o pereche de pantaloni.

3.    Bluze cu mâneci bufante

Mânecile bufante sunt din nou în tendinţe în acest sezon, întrucât reprezintă o modalitate distractivă de a adăuga volum ţinutei tale şi de a crea o siluetă feminină. Mânecile bufante le regăsim la bluze, rochii şi chiar la unele jachete. Fiindcă ele vin în diferite stiluri şi dimensiuni,, există ceva pentru toată lumea.

4.    Decupaje

De la topuri la rochii, decupajele au diferite forme şi dimensiuni. Acestea sunt o modalitate excelentă de a arăta puţină piele, fără riscul de a fi prea provocatoare şi, evident, de a avea o ţinută superbă pentru o ocazie specială.

5.    Sacouri supradimensionate

Sacourile supradimensionate sunt un must-have în acest sezon, deoarece pot adăuga o notă de rafinament oricărei ţinute şi pot fi îmbrăcate în multe stiluri vestimentare. De la nuanţe neutre la culori îndrăzneţe, aceste piese chic sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri şi ţesături. Optează pentru un sacou dintr-un material plăcut, precum bumbac sau chiar lână. În plus, le poţi asorta foarte uşor, fie cu o pereche de blugi, un tricou lejer şi cu o pereche de adidaşi pentru damă de la reverse.ro, fie cu o rochie elegantă şi cu nişte pantofi cu toc. Nu mai sta pe gânduri şi pregăteşte-ţi întreaga ţinută!

6.    Accesorii cu perle

Cu siguranţă, perlele adaugă o notă sofisticată oricărei ţinute. În primăvara aceasta, ele sunt la mare căutare, fiind utilizate nu numai la bijuterii, ci şi la  încălţăminte şi alte accesorii. De exemplu, o pereche de pantofi cu perle sau o curea cu perle pot transforma o ţinută simplă în una spectaculoasă!

În concluzie, tendinţele modei din acest sezon se referă la a face o impresie cât mai bună. De la mâneci bufante la decupaje, există ceva pentru toată lumea. Aşadar, renunţă la hainele de iarnă şi îmbrăţişează noile trenduri de primăvară!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.