Casa de Avocatură Bordianu & Asociaţii îşi consolidează prezenţa la nivel naţional şi a deschis un nou birou la Braşov, care oferă servicii complete începând de luna aceasta, un pas important în procesul de consolidare a firmei în calitate de jucător important în zona avocaturii de drept al muncii, drept medical şi dreptul proprietăţii. Biroul de la Braşov este coordonat de avocatul partener Ioana Fecioru Gogâlniceanu şi are ca efect o reconfigurare a structurii, cu modificări atât în interiorul echipei, cât şi prin cooptarea de noi avocaţi cu aceeaşi viziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Biroul de la Braşov este prima acţiune din procesul de consolidare a prezenţei Casei de Avocatură Bordianu & Asociaţii la nivel naţional şi vine în completarea strategiei de până acum bazat pe parteneriate localerealizate cu colegi cu practică şi experienţă de netăgăduit. Biroul de la Braşov va răspunde nevoilor locale şi regionale şi se va comporta ca societatea profesională mamă de la Bucureşti, funcţionând şi ca un departament juridic externalizat pentru orice tip de organizaţie. Rămânem dedicaţi domeniilor noastre de excelenţă: dreptul muncii, drept medical şi dreptul proprietăţii. Nu excludem şi alte extinderi regionale, dar ele vor fi puse în practică doar în măsura în care extinderea va veni în mod natural. Extinderea pe orizontală vine ca un pas firesc după extinderea la nivel internaţional pe care am început-o prin aderarea la reţeaua de expertiză internaţională IR GLOBAL, unde suntem parteneri exclusivi pentru dreptul muncii, pentru România şi Estul Europei”, a declarat Cătălina Bordianu Calangiu, avocat specializat în legislaţia muncii şi în domeniul practicii medicale, membru fondator al Casei de Avocatură Bordianu & Asociaţii.

” În calitate de coordonator al Biroului din Braşov îmi doresc să oferim soluţii eficiente clienţilor din această zonă. Venim în întâmpinarea problemelor lor, astfel că, indiferent de situaţia şi problema juridică cu care se confruntă, clientul să obţină îndrumare calificată şi un sprijin real. Prin deschiderea biroului din Braşov, ne adaptăm tendinţelor pieţei şi nevoilor clienţilor, în urma unei reevaluări a dinamicii afacerilor locale, mulţi dintre antreprenori având nevoie de soluţii inovative şi o abordare multidisciplinară în soluţionarea problemelor juridice din ariile noastre de practică”, a explicat Ioana Fecioru Gogâlniceanu, avocat partener al Casei de Avocatură Bordianu & Asociaţii, coodonator al Biroului din Braşov.

Având sediul central în Bucureşti, Casa de Avocatură Bordianu & Asociaţii acoperă ca domenii de expertiză toate ramurile implicate în organizarea şi funcţionarea companiilor, dintre acestea, dreptul muncii fiind o arie de maximă preocupare. De asemenea, Bordianu & Asociaţii deţine întreaga expertiză legată de funcţionarea organizaţiilor medicale, de la societăţi medicale, la cabinete individuale şi chiar ONG-uri care au autorizată activitatea medicală în cadrul acestora. Nu în ultimul rând, dreptul proprietăţii reprezintă un domeniu în care casa de avocatură a activat intens în ultimii ani, prin implicarea deosebită a avocatei Ioana Fecioru Gogâlniceanu.

Despre CĂTĂLINA BORDIANU CALANGIU:

Cătălina Bordianu Calangiu este membru fondator al Casei de Avocatură Bordianu & Asociaţii şi avocat definitiv în cadrul Baroului Bucureşti din anul 2007, titulară a unui Master în Drept Internaţional şi Comunitar. A lucrat trei ani în cadrul Ministerului Justiţiei în domeniul afacerilor europene, al programelor cu finanţare nerambursabilă şi al cooperării internaţionale în problematica luptei împotriva corupţiei. Cătălina este şi avocat specializat în domeniul practicii medicale, fiind titular al unui Master de Drept Medical. Este lector de drept medical, contribuind la dezvoltarea Şcolii ADOM. În prezent, este lector la Conferinţele COMUNIhealthCARE, o serie de întâlniri despre importanţa comunicării în actul medical.

Ioana Fecioru Gogâlniceanu este avocat partener al Casei de Avocatură Bordianu & Asociaţii. Aceasta este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi şi are un master în economie şi dreptul afacerilor. În prezent, îşi desfăşoară activitatea ca avocat, în cadrul departamentul de litigii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.