Asociaţia Prietenilor Cailor Islandezi din România are bucuria de a anunţa că a fost oficial acceptată în Federaţia Internaţională a Iubitorilor de Cai Islandezi (FEIF). Aderarea noastră la această prestigioasă organizaţie reprezintă o confirmare a dedicării noastre faţă de promovarea cailor islandezi, îngrijirea, creşterea şi reproducerea lor conform standardelor înalte, precum şi sprijinirea cercetărilor în domeniul acestor magnifici vietăţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asociaţia noastră se implică activ în mai multe secţiuni, contribuind astfel la diversitatea şi dezvoltarea comunităţii iubitorilor de cai islandezi. Aceste secţiuni includ Sport, Reproducţie, Instruire şi Educaţie, Tineret şi Echitaţie de Agrement.

Sport:

În calitate de membru FEIF, Asociaţia noastră va continua să stabilească reguli clare pentru competiţii, să monitorizeze echipamentul şi calitatea pistelor. Toate competiţiile vor fi supravegheate de arbitri, supervizori de pistă şi medici veterinari calificaţi, respectând standardele stricte de acreditare stabilite de FEIF.

Reproducţie:

Asociaţia noastră va juca un rol activ în reglementarea prezentărilor de reproducţie, gestionarea World Fengur (baza de date mondial a cailor islandezi) la nivel local şi susţinerea cercetărilor privind îmbunătăţirea standardelor de creştere a cailor islandezi.

Tineret:

Oferind competiţii dedicate tinerilor, tabere anuale pentru tineret şi formarea liderilor viitori, Asociaţia noastră va contribui la dezvoltarea tinerilor pasionaţi de caii islandezi.

Instruire şi Educaţie:

Cu un accent deosebit pe competenţele instructorilor şi formatorilor, Asociaţia va implementa sistemul FEIF care constă dintr-o matrice structurată pe 4 niveluri, facilitând astfel o creştere organizată şi sustenabilă în domeniul instruirii şi educării.

Echitaţie de Agrement:

Asociaţia acordă o atenţie deosebită călăreţilor de agrement, mai ales că 80% din practicanţii echitaţiei sunt călăreţi de agrement. Prin intermediul obiectivelor noastre, vom promova echitaţia de agrement, vom oferi recunoaştere şi formare, şi vom susţine activităţi precum Zilele Internaţionale ale Calului Islandez şi excursii călare în natură.

Cu această aderare la FEIF, Asociaţia Prietenilor Cailor Islandezi din România se angajează să consolideze şi să dezvolte comunitatea iubitorilor de cai islandezi, promovând cu mândrie cultura şi frumuseţea acestor noble creaturi la nivel naţional şi internaţional.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a lua legătura cu Asociaţia Prietenilor Cailor Islandezi din România, vă rugăm să accesaţi www.apcir.ro sau luaţi legătura cu dl. Andras Albert preşedintele asociaţiei ( aalbert@albertek.ro )

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.