Arabesque, cel mai mare furnizor de materiale de construcţii şi finisaje din România, lansează pe 24 martie la Pitesti cel mai mare magazin Arabesque orientat către clienţii persoane fizice, cu o suprafaţă totală de 9,000 mp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Investiţia va crea peste 100 de noi locuri de muncă şi are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

“Investiţia este 100% românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă”, a declarat Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Magazinul Arabesque, situat pe str. Craiovei nr 160 din Piteşti, este amenajat astfel ca toţi clienţii să poată face rapid cumpărăturile, să aibă acces facil la stocuri şi, bineînţeles, să primească suport specializat datorită experienţei  de peste  20 de ani în care ARABESQUE a furnizat materiale şi servicii către marii constructori din România.

Arabesque pune la dispoziţia tuturor celor care construiesc sau reamenajează materiale de construcţii, finisaje, instalaţii, electrice, gresie, faianţă, parchet, scule sau unelte în stocuri aproape nelimitate.

Clienţii vor putea alege din peste 25.000 de produse şi vor beneficia de transport gratuit al mărfii atat in Pitesti cât şi în localităţile limitrofe.

Cu peste 1000 de autoutilitare la nivel naţional, parcul auto ARABESQUE asigură acoperire naţională şi operativitate la transportul şi descărcarea produselor paletizate cu ajutorul camioanelor dotate cu macara.

“Ofertele Arabesque au fost gândite să asigure sprijinul necesar pentru dezvoltarea oricărui tip de investiţii, de la simpla renovare sau modernizare a unei locuinţe la construcţia de blocuri, vile, spaţii de depozitare, clădiri de birouri şi unităţi lucrative, practic datorita preturilor , stocurilor si transportului gratuit putem fi prima optiune pentru toti cei care au renovari sau un proiect de realizat ”, afirmă Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Arabesque Piteşti este cel de-al  19 -lea magazin din reţeaua de centre comerciale şi depozite din România.  Fondată în 1994, în Galaţi, Arabesque este una dintre puţinele companii româneşti care şi-a  extins afacerile şi peste graniţe, dezvoltând centre comerciale în Ucraina,  Bulgaria şi Republica Moldova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.