Pentru cine deţine curte, oricât de mică, este o reală plăcere de a petrece timpul în aer liber şi de a crea un ritual de relaxare aici. Însă este nevoie şi de ceva pregătire în acest sens. Un set de scaune şi masă, canapele sau şezlonguri pot fi alese pentru asta. Toate acestea şi nu numai le veţi găsi la aosom.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aosom, cunoscut lanţ de magazine, companie cu prezenţă globală aduce şi publicului român gama sa variată de produse. Adică echipamente pentru exterior, produse, accesorii pentru casă, pentru cei care deţin animale de companie, pentru cei interesaţi să îşi petreacă timpul liber făcând sport, produse pentru copii de asemenea şi mobilier pentru casă. Iar ca avantaj competiţional pe această nişă produsele sunt de calitate şi la preţuri accesibile. Asta înseamnă preţ de producător.

Amenajaţi grădina practic

Orice alegere în acest spaţiu depinde de cum vă proiectaţi planul de relaxare. În cazul celor care deţin o piscină este musai de ales un set de canapele de relaxare, poate chiar un şezlong. Masa va fi nelipsită şi ea. Sau pentru cei care au foişor, amenajarea trebuie să ţină cont de această zonă.

Pentru a crea intimitatea de care aveţi nevoie optaţi pentru gard viu artificial. Veţi obtura privirile vecinilor curioşi. Ori pinul artificial, în ghiveci poate contura şi o alee pietonală, dacă este cazul.

Iar dacă spaţiul vă permite şi bucata de pământ poate fi exploatată pentru culturi bogate ce aţi spune de o sera de gradina? Acestea sunt rezistente, au cadru din oţel şi vin într-o varietate de tipuri. Să le alegeţi pe cele care se încadrează în spaţiul disponibil şi sunt conforme cu ce aţi dori să plantaţi. Pot avea acoperiş înclinat, pot fi compacte, de mici dimensiuni, din PVC şi transparente. Pentru că plăcerea de a savura din plantele pe care le-aţi sădit chiar voi nu se compară cu nimic, o mică seră în grădină vă poate asigura stoc de produse cel puţin pentru consum propriu sezonier.

Dacă tot suntem la capitolul amenajare practică în grădinile bine întreţinute regăsim adesea şi magazia de scule, locul special amenajat unde să puteţi depozita scule, unelte sau echipamente utilizate pentru întreţinerea grădinii şi a spaţiului verde de lângă casă.

Aosom vă inspiră!

Este o reală plăcere să amenajăm casa şi să facem mici schimbări de efect din când în când. De-a lungul timpului  familia se măreşte, descoperim noi hobby-uri sau aducem în familie un alt animal de companie.

Bucuraţi-vă de tot ceea ce trăiţi şi nu uitaţi să ţineţi pasul cu această dinamică a schimbărilor. Aosom ne încântă cu oferte variate pentru mobilier şi tot felul de decoraţiuni sau lucruri practice. Le găsiţi la preţuri de senzaţie, imediat livrate şi mai ales livrate gratuit.

În pagina oficială veţi găsi şi ofertele de sezon, o gamă de produse outlet, dar şi reduceri surprize la anumite selecţii de produse. Urmăriţi pagina şi profitaţi de campaniile curente pentru a vă achiziţiona produsele dorite la super preţuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.