Mansarda este, practic, un pod foarte bine izolat, ce poate fi transformat in numeroase incaperi cu functii diferite. Asadar, daca planul locuintei tale include si o astfel de camera, te poti bucura de mai mult spatiu pe care il poti amenaja asa cum iti doresti!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu trebuie sa ai la dispozitie un buget foarte generos, mai ales la inceput, pentru a modifica mansarda astfel incat sa fie si utila, dar sa aiba o atmosfera idilica, foarte placuta. In plus, pe Internet gasesti numeroase poze inspirationale pentru amenajarea mansardei, care te vor ajuta sa iti faci o idee asupra felului in care vrei sa utilizezi spatiul de la etaj, mai ales ca forma speciala a acestuia ofera un sentiment de confort si siguranta!

Iata ce poti sa faci pentru a-ti transforma mansarda, simplu si ieftin, in:

  • Spatiu de lucru

Ultimul nivel al casei reprezinta locul perfect pentru a-ti amenaja biroul, mai ales daca lucrezi de acasa, esti freelancer sau conduci propria afacere. Mansarda este ferita de zgomote si de agitatie, asadar, daca simti nevoia sa te retragi pentru te ocupa de treburile tale, o poti face, fara probleme! Pentru a crea un spatiu de lucru ideal, vei avea nevoie de un birou, de un scaun si de suficienta lumina. De aceea, poti achizitiona la oferta mobilierul sau il poti face chiar tu, daca esti pasionat de tamplarie. Pentru inceput, nu trebuie sa cumperi un scaun foarte scump, ci unul obisnuit va fi indeajuns. In ceea ce priveste iluminatul, nu ar trebui sa intampini dificultati, mai ales ca, datorita pozitionarii geamurilor pe acoperis, vei avea parte de lumina naturala in timpul zilei. In timpul serii, o lampa pozitionata pe birou este ideala. Pentru depozitarea documentelor necesare, poti comanda online cutii pentru compartimentare de plastic. Poti insufleti atmosfera, pozitionand ghivece de flori si poze cu cei dragi in cateva zone ale incaperii.

  • Camera de oaspeti

Ti-ai dori ca prietenii si rudele sa poata ramane la tine peste noapte si sa aiba parte de intimitate si de confort? Uita de canapeaua din sufragerie si amenajeaza un dormitor pentru oaspeti in mansarda ta! Ai nevoie de un pat sau de o canapea extensibila si de un suport pentru haine. Cu timpul, poti decora incaperea cu un covor deosebit, cu plante in ghiveci si cu sisteme de iluminat ambientale, precum sirurile de beculete. De asemenea, daca ai indeajuns spatiu, poti aseza chiar si un fotoliu comod si o noptiera in camera pentru oaspeti.

  • Dressing

Daca ai visat intotdeauna sa ai la dispozitie o camera numai pentru haine sau, mai ales, daca ai foarte multe articole de imbracaminte si incaltaminte pe care nu ai unde sa le asezi, transformarea mansardei intr-un dressing spatios este cea mai buna solutie pentru tine! Exista foarte multe exemple de amenajari practice si eficiente, din care te poti inspira, care nu presupun cheltuieli atat de insemnate. Cu cateva rafturi pozitionate pe perete si standere pentru umerase, vei obtine spatii de depozitare perfecte pentru piesele tale vestimentare. Apoi, usor usor, poti adauga fotolii, taburete, o oglinda mare si alte accesorii care iti vor fi de folos!

Nu irosi spatiul de la mansarda, ci foloseste-l inteligent, pentru a raspunde nevoilor sau dorintelor pe care le ai. Aici, te poti bucura de clipe de liniste si de un ambiet intim, asa ca trebuie sa iei in considerare transformarea ultimului nivel al casei intr-o incapere perfect functionala!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.