În societatea curentă, posibilităţile de a avea un loc de muncă cât mai bine plătit, care să ofere în acelaşi timp şi alte beneficii mult dorite, sunt tot mai puţine. Pentru ca tinerele din Bucureşti să aibă parte de un trai cât mai luxos şi relaxant, Allure Studio face angajări pentru poziţia de model videochat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe www.allure-studio.ro, doritoarele au posibilitatea de a afla ce avantaje aduce acest job şi ce condiţii trebuie să îndeplinească pentru a putea deveni modele.

Ce condiţii de muncă oferă Allure Studio?

Pentru că orice muncă este făcută în mod mai eficient dacă locul este primitor, studioul Allure a avut grijă ca toate condiţiile în care lucrează modelele de videochat să fie ireproşabile.

Astfel, atât din cele spuse de fostele angajate ale studioului, cât şi din opiniile actualelor modele, atmosfera de lucru este una extrem de plăcută, iar colegele de muncă sunt foarte prietenoase.

Decorul în care modelele îşi desfăşoară activitatea este extrem de modern si relaxant, având o putere extraordinară de a motiva angajatele să devină profesioniste în ceea ce fac. Aşadar, ambientul interior este unul extrem de plăcut, chiar impecabil.  Allure este un studio ce a reuşit să creeze un design demn de adevărate prinţese, în cadrul acestuia primând bunul gust şi eleganţa. Desigur, luxul este la el acasă, toate cele din încăpere fiind alese cu cea mai mare atenţie pentru a întregi şi înfrumuseţa imaginea de ansamblu.

Contract de muncă 100% legal – domnişoarele care au reţineri în ceea ce priveşte această meserie, nu trebuie să îşi facă nici un fel de griji. Toate activităţile pe care le desfăşoară în calitate de modele videochat sunt complet legale, fapt pentru care în momentul angajării vor semna un contract de muncă.

Câştiguri atractive – pentru că orice început este mai dificil, Allure Studio oferă tuturor angajatelor un comision de 60% din câştiguri în prima lună. Astfel oricine are posibilitatea de a-şi achita datoriile şi de a plăti facturile din urmă, pentru ca mai apoi să investească banii în ceea ce îţi doreşte cu adevărat. Încă din primele luni alături de Allure Studio, angajatele observă şi simt pe pielea lor o îmbunătăţire considerabilă a vieţii.

Prietene pe viaţă - este tot mai dificil în ziua de astăzi pentru o persoană, mai ales pentru o fată, să îşi facă o prietenă în care să îşi pună încrederea totală. În cadrul acestui studio, fiecare tânără nouă este întâmpinată de o echipă de fete tinere, deschise si extrem de prietenoase. Acestea sunt dispuse să facă orice pentru ca noile angajate să se simtă confortabil şi să le ajute să capete experienţă.

Premii fabuloase - pentru a menţine mereu treaz interesul angajatelor, periodic se oferă premii care le motivează pe acestea să lucreze mai cu spor. Fiecare angajată are posibilitatea de a călători în locul mult dorit: Allure Studio oferă un bilet dus-întors spre orice destinaţie din Europa. De altfel, modelele de videochat ştiu că numărul atenţiilor pe care le primesc este mult mai mare.

Ce calităţi trebuie să aibă un viitor model videochat?

Chiar dacă este o meserie extrem de atrăgătoare, totuşi nu oricine poate să devină model videochat. Pentru a putea deveni membră a echipei Allure Studio, o tânără trebuie să se încadreze în criteriile de selecţie stabilite.

Aspectul fizic plăcut - în cadrul acestui studio primează frumuseţea. De aceea, o condiţie  esenţială ce trebuie îndeplinită e ca tinerele ce se prezintă la interviu să arate cât mai prezentabil, să aibă un corp frumos aranjat şi să fie conştiente de faptul că arată superb.

Abilitatea de a comunica - acest aspect este necesar deoarece meseria implică conversaţii pe care angajatele le poartă cu clienţii. De altfel, dacă o angajată evoluează pe această parte într-atât încât să mulţumească deplin un admirator, va avea parte şi de o mărire considerabilă de salariu.

Răbdarea de a-şi îmbunătăţi tehnicile de lucru - oricând va fi mereu ceva nou de învăţat, de aceea un model videochat trebuie să fie mereu dispus să asculte sfaturile colegelor de muncă şi să înveţe lucruri noi. În acest mod poate persevera şi evolua, ajungând la o performanţă inegalabilă.

Pentru ca toate să se desfăşoare cât mai bine posibil, înainte de a a-şi întâmpina admiratorii din spatele camerelor web, modelele videochat beneficiază de şedinţe de machiaj profesionale menite să le redea strălucirea şi să le accentueze trăsăturile cele mai frumoase.

De asemenea, fetele au posibilitatea de a se accesoriza cu cele mai atrăgătoare şi sexy ţinute, astfel încât să îşi aducă admiratorii în culmea extazului.

Beneficiile de care se bucură modelele videochat din cadrul studioului Allure din Bucureşti sunt nenumărate, iar faptul că sunt plătite peste măsura aşteptărilor le satisfac pe acestea din toate punctele de vedere. Cele care sunt sigure pe corpul lor şi pe abilitatea de a duce o conversaţie într-o direcţie plăcută pot profita de ocazie si pot stabili un interviu pentru postul de model videochat pe allure-studio.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.