Există o mulţime de opţiuni în ceea ce priveşte investiţiile în design-ul casei tale. De multe ori, frumuseţea stă în detalii - de la culorile draperiilor la modelul întrerupătoarelor sau chiar a caloriferelor. Ai diverse variante pentru a-ţi amenaja locuinţa, dar trebuie să iei în calcul şi utilitatea elementelor. Un calorifer decorativ, de exemplu, poate să devină un punct de atracţie al casei tale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată câteva motive pentru care ar fi bine să îţi achiziţionezi un radiator vertical:

Economiseşti spaţiu

În primul rând, multe persoane aleg un calorifer vertical, datorită faptului că, astfel, economisesc spaţiu. Acesta nu ocupă mult loc în living sau într-un hol îngust, aşa că este ideal în astfel de situaţii. Cele decorative de la Instalatiishop sunt disponibile în diverse dimensiuni şi pot completa, alături de mobilier, design-ul unei încăperi (cu condiţia să aibă aceeaşi culoare şi să respecte linia iniţială). Într-o casă decorată în stil minimalist, less is more, aşa că un astfel de produs se va integra cu uşurinţă şi nu va ieşi în evidenţă. 

Ai multe beneficii în ceea ce priveşte amenajarea

Radiatoarele verticale pot avea şi formă tubulară, ceea ce va da locuinţei un aspect retro. Acestea sunt potrivite, mai ales, în zona băii, unde prosoapele sunt adesea agăţate de elemenţii de încălzire. În cazul în care vrei să decorezi un dormitor cu tavan înalt, ele pot accentua ideea de înălţime a camerei, fără să îşi piardă, însă, utilitatea termică.

Te bucuri de eficienţă energetică în orice spaţiu

În ceea ce priveşte înălţimea, caloriferul vertical are multe avantaje, mai ales în camerele mai mici, deoarece se va încălzi rapid. În spaţiile deschise şi înalte, acest aspect merită luat în considerare, pentru că, astfel, căldura va fi propagată uniform, în întreaga încăpere. Viteza cu care se încălzeşte casa depinde şi de materialul din care este fabricat radiatorul. Cel de fier este mai durabil, dar, în cazul lui, procesul de încălzire este mai lent. În schimb, cel de aluminiu este uşor de instalat şi eficient din punct de vedere termic.

Beneficiezi de modele diverse

Un alt detaliu important, care te va ajuta cu siguranţă, este diversitatea modelelor disponibile pe piata. Alegerea pe care o vei face în acest sens depinde şi de decorul casei tale, pentru că, achiziţionând produsul potrivit, vei adăuga peretelui mai multă textură. Astfel, pe lângă utilitatea sa termică, acest element va deveni şi un obiect decorativ extrem de atractiv. 

Adaugi plusvaloare locuinţei

Un radiator vertical bine proiectat va aduce un plus de valoare casei, datorită design-ului şi eficienţei sale. Dacă te gândeşti să vinzi locuinţa pe viitor, toate elementele ce ţin de amenajare şi proiectare, în care ai investit, vor influenţa preţul pe care îl vei stabili.

În concluzie, ai toate motivele să achiziţionezi un calorifer decorativ. Nu numai că îţi va înfrumuseţa orice încăpere, dar îti va asigura şi confortul termic necesar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.