Pe 5 Octombrie, un eveniment de excepţie aduce la Bucureşti doi medici renumiţi in sprijinul pacienţilor oncologici. Cei doi medici din cadrul Centrului Medical Anadolu sunt printre cei mai buni experţi in domeniu si vor oferi onsultaţii gratuite de tip second-opinion (a doua opinie medicală) pentru pacienţii care suferă de cancer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Medical Anadolu - Turcia în afiliere cu Johns Hopkins Medicine U.S.A, vor găzdui o întrevedere gratuită a pacienţilor la biroul VIPMED International - partner al Anadolu. Evenimentul va avea loc Miercuri, 5 Octombrie, şi va beneficia de expertiza internaţională a Dr. Eda Tanarikulu Simsek, medic specialist in Oncologie, si Dr. Kemal Rasa, medic specialist Chirurgie Generala.

Pacienţii români care se vor înscrie la eveniment vor avea ocazia să discute cu medicii, să se consulte despre diagnosticul lor şi să obţină recomandări şi informaţii despre cele mai noi metode de tratament.

Dr. Eda Tanrikulu Simsek va oferi informatii pentru pacienti diagnosticati cu diferite tipuri de cancer din categoria oncologiei medicale, împreună cu recomandări privind ultimele noutaţi referitoare la tratamentele disponibile. Acestea vor include noutăţi despre terapii specifice şi avansate în domeniu, dar şi despre imunoterapie.

În acelaşi timp, Dr. Kemal Rasa va oferi informaţii pentru pacienţii diagnosticaţi cu tipuri de cancer tiroidian şi mamar, privind tratamente şi diverse terapii.

Cei interesaţi se pot înscrie gratuit pe Anadolu Romania în limita locurilor disponibile.

Centrul Medical Anadolu a fost înfiinţat de Fundaţia Anadolu în 2005 şi are două caracteristici majore: statutul său non-profit şi afilierea sa unică cu Johns Hopkins Medicine USA, recunoscută la nivel mondial. Centrul Medical Anadolu tratează pacienţii într-un mod complex şi modern, oferind servicii medicale la standard internaţional.

În prezent, Centrul Medical Anadolu primeşte pacienţi din peste 65 de ţări din întreaga lume, iar cei mai mulţi pacienţi străini sunt cei români – peste 12.000 de români s-au tratat până în prezent la acest centru medical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.