"Toamna asta trăieşte senzaţii tari la cea mai şmecherifică promoţie din istorie şi câştigă o motocicletă Harley Davidson!", este invitaţia vampirului Vlad, charismaticul personaj ce ilustrează gazda platformei de online casino Vlad Cazino.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 4 octombrie - 25 noiembrie, jocurile din cazinoul online Vlad Cazino vin la pachet cu avantaje suplimentare - şanse la premii consistente, printre care 5 super motociclete Harley Davidson.

Cei ce optează pentru promoţie (clienţi noi sau existenţi ai Vlad Cazino) şi care îndeplinesc condiţiile de rulaj conform regulamentului promoţiei au posibilitatea de a primi o mulţime de premii acordate prin tragere la sorţi.

Participarea la campania Vlad Cazino cu motociclete Harley este simplă: cei interesaţi trebuie să opteze formal pentru înscriere în contul de client, apoi să joace minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea săptămânală.

Mai mult decât atât, toate tichetele acumulate se iau în considerare la Marea Extragere de la finalul promoţiei, la care se acordă 3 motociclete Harley Davidson, customizate special de ambasadorii Vlad Cazino.

Este aşadar o nouă campanie surprinzătoare a cazinoului online care inovează mereu inclusiv în mecanismele de marketing. Acum, sunt oferite motociclete Harley Davidson personalizate, în premieră pentru o astfel de campanie. Iar celebrii Bordea şi Micutzu, ambasadorii de brand ai Vlad Cazino, îşi vor pune amprenta pe customizarea motocicletelor oferite ca premii.

De-a lungul timpului, Vlad Cazino a surprins pasionaţii de jocuri de cazino şi bingo online prin campanii în cadrul cărora a oferit premii inedite, de exemplu gadgeturi de top pentru acasă, VladMobilul, lingouri de aur sau pachete la festivalul UNTOLD.

În actuala campanie, cei înscrişi primesc automat tichete la extragere pentru fiecare 30 RON jucaţi la sloturile favorite, în Live Cazino sau la Bingo. Apoi, 150 de jucători norocoşi vor câştiga săptămânal o parte din cei 20.000 RON bani la cazino (3.000 RON locul 1, 1000 RON locurile de la 2 la 5, 300 RON locurile de la 6 la 50) , 10.000 rotiri la 20 Super Hot (câte 200 de rotiri pentru locurile 51 până la 100) sau 50 Vouchere Bingo de 20 RON (locurile 101 până la 150).

În plus, două motociclete surpriză Harley Davidson sunt acordate pe durata campaniei, la aceste extrageri săptămânale la care sunt luate în calcul toate tichetele acumulate în săptămâna anterioară fiecărei trageri la sorţi. La finalul campaniei, toate tichetele intră din nou în joc pentru cele 3 motociclete speciale Harley Davidson.

Toate jocurile de slot şi mesele din Cazinoul Live sunt incluse în această promoţie - orice mize cu bani reali. Extragerile celor 150 de premii săptămânale vor avea loc în fiecare vineri, din 08.10 până în 26.11 (8 extrageri săptămânale). Un jucător poate câştiga un premiu pe săptămână, dar mai multe premii de-a lungul perioadei promoţionale, dacă este activ cu rulaj corespunzător în mai multe săptămâni de campanie.

Premiile în rotiri vor fi acordate la slotul 20 Super Hot (valoarea unei rotiri este de 1 RON). Valoarea totală a premiilor constând în motociclete Harley Davidson este de 89.000 de euro, conform datelor din regulamentul oficial al promoţiei.

Licenţiat local de către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, Vlad Cazino este una dintre cele mai active platforme de jocuri de cazino, oferind distracţie la sloturi, live cazino, dar şi bingo plus jackpot poker şi, mai nou, chiar pariuri virtuale.

Partener UNTOLD la cea mai recentă ediţie a marelui festival, Vlad Cazino este implicat puternic în demersul său de a oferi românilor acces la divertisment complet de înaltă calitate, online şi offline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.