Se spune ca un grup de prieteni este familia pe care ti-o alegi, conform similitudinilor dintre tine si persoanele apropiate tie. Cu toate astea, fiecare om este unic si are o personalitate diferita. Pentru acel prieten excentric, uneori ciudat si interesant, in aceeasi masura, care anima tot timpul atmosfera, caruia vrei sa ii arati recunostinta sau sa il surprinzi de ziua lui, alege un cadou care sa se potriveasca perfect personalitatii si pasiunilor lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca alegerea unui cadou pentru cel mai special dintre prietenii tai este una dintre cele mai dificile misiuni pe care le ai de indeplinit sau daca, pur si simplu, esti in cautarea unei idei pentru a-ti surprinde o persoana apropiata, iata care sunt cele mai indraznete sugestii.

  • Accesorii cool pentru fumatori

Fumatul este pentru prietenul tau mai mult o arta decat un mod de a petrece timpul? Atunci arata-i ca ii intelegi pasiunea si fa-i un cadou inedit. Un fumator ar aprecia un cadou original, o piesa de colectie, care sa ii reflecte personalitatea.  In cazul in care cauti o idee care sa se adapteze perfect atat dorintelor amicului tau, cat si bugetului de care dispui, o varianta pe care ar trebui sa o iei in considerare  poate fi o pipa la pret avantajos. Un astfel de accesoriu, va imbunatati rutina fumatului, transformand-o intr-o experienta noua, inedita.

Tot la acest capitol, te-ar mai putea interesa si o bricheta de colectie, realizata dintr-un material metalic si cu un aspect luxos si elegant,menita sa accesorizeze orice tinuta in orice moment al zilei. Verifica preturile brichetelor de tigari, daca intentionezi sa ii cumperi drept cadou un articol special, iesit din comun, elegant.

  • O piesa vestimentara deosebita

Cu siguranta, prietenul tau este o persoana speciala si are gusturi aparte, mai ales in ceea ce priveste alegerea articolelor din garderoba sa. Daca pana acum ii admirai curajul de a purta piese vestimentare care ies in evidenta sau, dimpotriva, nu prea i-ai inteles alegerile, e momentul potrivit pentru a il surprinde. Achizitioneaza, spre exemplu, un sacou asimetric, intr-un model mai neobisnuit sau apeleaza la ajutorul unui croitor talentat pentru a crea unul. De asemenea, te poti inspira din colectiile actuale sau din sezoanele anterioare ale marilor case de moda pentru a fi sigur ca alegerea pe care urmeaza sa o faci este, intr-adevar, potrivita unei persoane excentrice.

  • O vacanta cu o destinatie exotica

O alta sugestie pentru un cadou reusit ar fi sa cumperi bilete de calatorie spre o destinatie exotica pentru intregul grup de prieteni. Unul dintre cele mai interesante orase, renumit pentru cultura si pentru stilul de viata al oamenilor este Havana. Amestecul de influente culturale europene, americane si africane sunt prezente atat la nivelul gastronomiei, cat si in ceea ce priveste cultura muzicala, Cuba fiind tara jazz-ului, si a dansurilor pasionale, precum salsa, tango. Experienta cubaneza va fi o amintire de neuitat pentru toata lumea, dar mai ales pentru cel mai excentric dintre prietenii tai.

Pentru oricare dintre variantele de mai sus ai opta, aminteste-ti ca un cadou reusit este, in primul rand, oferit din suflet!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.