Relocarea în ploaie nu este distractivă sau recomandată. Cu toate acestea, nu puteţi face multe pentru a controla vremea, mai ales atunci când plănuiţi o mutare cu câteva luni înainte. Chiar dacă planurile dvs nu sunt să faceţi o mutare în timpul sezonului ploios , acest lucru nu poate evita o mica ploaie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firmele de relocări lucrează în timp ce plouă?

În mod obişnuit, firmele de mutări mobilă şi obiecte grele pot face relocări în ploaie fără probleme. Sunt pricepuţi să lucreze în orice condiţii meteorologice şi vor avea experienţa de a lucra pe vreme ploioasă sau chiar ninsoare. Cu toate acestea, în funcţie de severitatea ploii, este posibil să nu poată finaliza mutarea în aceea zi. Vânturile puternice sau inundaţiile pot însoţi furtunile severe, făcându-le periculoase

Regula 1: Împachetează lucrurile în plastic 

În timp ce majoritatea articolelor tale vor fi încărcate în cutii, mulţi oameni aleg să mute unele articole în alte moduri. Indiferent dacă intenţionaţi să rulaţi un suport pentru haine ,sau electronice care sunt mai uşor de luat aşa cum sunt, atunci când bate o ploaie, planurile ca acestea trebuie să fie schimbate. Orice lucru care se poate deteriora atunci când este umed, cum ar fi hainele sau electronicele, trebuie protejat. O soluţie comună este ambalarea articolelor fără cutii în plastic, de obicei firmele de relocări din Bucureşti aleg folia stretch pentru acest lucru, este o variantă simplă şi nu foarte costisitoare.

Cu toate acestea, dacă vă mutaţi cu o firmă de transport mobilă internaţional sau local (în ţară, la pret pe kilometru) se plăteşte suplimentar pentru acest serviciu, luaţi în considerare folosirea de articole de uz casnic pentru a proteja mobila şi alte articole similar sau puteţi achiziţiona dumneavoastră folia dintr-un magazine de bricolaj.

Pot muta mobilierul cu haine în el?

Deşi ar putea fi tentant să lăsaţi haine sau articole în interiorul mobilierului în timpul unei relocări atunci când plouă, nu este recomandabil. Mobila goală este mult mai uşor de mutat, iar dacă mobilierul este prea greu, poate fi riscant. Dacă plouă, te confrunţi deja cu o situaţie periculoasă, aşa că ajută-i pe cei care se mută să fie precauţi, scoţând obiectele din mobilier. Chiar si atunci când se face o debarasare de mobilă veche este recomandat să goleşti sertarele pieselor de mobile.

Regula 2: Cumpără echipament de protecţie pentru ploaie

Primul pas evident atunci când vă deplasaţi în ploaie este să vă protejaţi bunurile, dar nu uitaţi să vă protejaţi si dumneavoastră. Mişcarea în ploaie face ca toţi cei implicaţi să fie mai predispuşi la accidente.. Minimizaţi riscul folosind încălţăminte antiderapantă. Dincolo de asta, scoateţi următoarele elemente pentru a face mişcarea mai uşoară.

·       Cizme de ploaie

·       Umbrele

·       Şepci sau pălării

·       Schimbare de haine 

Regula 3. Încearcă să ajungi înaintea firmei de relocări la adresă

Alocaţi-vă ceva timp în programul dvs. de mutare pentru a vă pregăti noua casă pentru sosirea firmei de transport marfă, dacă este posibil. Câţiva paşi simpli pot face diferenţa între o zi de relocare neorganizată, haotică şi una care se desfăşoară fără probleme.

Pregăteşte-ţi casa pentru ploaie:

Întindeţi un covoraş de bun venit. Dacă nu ai un covor, orice covor ieftin va fi potrivit. Nu aşezaţi un covor de lână scump, ci folosiţi o soluţie simplă Dacă nu există covoare pe care oamenii să-şi şteargă picioarele, cumpăraţi unele ieftine sau folosiţi prosoape.

Porniţi căldura. Dacă caloriferele sunt pornite, măriţi căldura în casă. Caloriferul va ajuta prin a elimina umezeala din aer, făcând mediu  mai confortabil în general.

Scoateţi o mulţime de prosoape. Aveţi la îndemână prosoape pe care nu vă deranjează daca se distrug. Dacă ploaia este puternică, cei care mută lucrurile trebuie să-şi şteargă mâinile, faţa sau chiar să usuce obiectele pe care le mută.

Aşezaţi cutii de carton uscate. Dacă aveţi cutii suplimentare pentru mutare, acestea creează o suprafaţă oarecum anti-alunecare pe podea. Gresia goală şi podelele din lemn pot deveni alunecoase atunci când intri şi ieşi cu pantofii umezi, aşa că aceste măsuri sunt esenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.