Brisk Group anunţă primirea titlului de Furnizor al Casei Regale a României în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, a înmânat personal acest titlu reprezentanţilor companiei, marcând astfel recunoaşterea şi aprecierea deosebită pentru calitatea serviciilor oferite de Brisk Group.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Claudiu Bisnel, Managing Partner Brisk Group: „Este o mare onoare să primim această recunoaştere prestigioasă din partea Casei Regale a României. Este o validare a muncii noastre continue de a menţine un înalt standard de calitate, constanţă şi seriozitate în serviciile pe care le oferim. Angajamentul nostru faţă de excelenţă este acum mai puternic ca niciodată.”

 

Certificatul de Furnizor al Casei Regale a României nu este doar un titlu, ci o recunoaştere a calităţii, seriozităţii şi profesionalismului de care dă dovadă o companie în relaţia cu Casa Regală. Calitatea de furnizor se oferă pe o perioadă de trei ani, după care poate fi luată în discuţie prelungirea ei, pentru o nouă perioadă de trei ani.

Andrei Stoian, Partner Brisk Group, a adăugat: „Acest moment subliniază încrederea şi aprecierea de care ne bucurăm din partea unei instituţii cu tradiţie şi istorie bogată. Suntem mândri să contribuim la patrimoniul României şi să reprezentăm un standard de excelenţă pe piaţa românească, respectându-ne astfel angajamentul de a oferi servicii de calitate superioară.”

Despre Brisk Group:

 

Fondată în anul 2016 Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenţei sale, un proces de creştere susţinută, devenind, în scurt timp, lider pe piaţa locală a consultanţei în construcţii. În prezent, pe lângă sediul central, din Bucureşti, compania deţine şi operează două birouri cu activitate în afara ţării – unul în Londra, iar celălalt în Chişinău –, cu ajutorul unei echipe formate din peste 80 de specialişti. Profesionalismul şi performanţele Brisk Group au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii. Printre acestea se numără titlul de Award Winner acordat la categoria Consultanţă a prestigioasei competiţii European Property Awards în 2021, ce a venit ca o confirmare a serviciilor de top oferite în domeniul managementului de proiect, inclusiv al costurilor şi al procesului de construcţie. De asemenea, în toamna lui 2022 compania a fost desemnată Project, Construction and Cost Management Firm of the Year, de către Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB). În anul 2022 Brisk Group a devenit membră a British Aviation Group, reputată organizaţie britanică care reuneşte o serie de companii cu activitate în domeniul aviaţiei, inclusiv în dezvoltarea şi operarea de aeroporturi. Aderarea la BAG vine pe fondul implicării anterioare a Brisk Group UK în extinderea şi modernizarea unor proiecte importante de infrastructură în sectorul aviatic, chiar pe piaţa londoneză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.