Mulţi consideră că mirosul de fum de ţigară este neplăcut, deoarece persistă în aer sau pătrunde în haine şi în păr. Acest lucru îi poate deranja pe cei dragi, însă trecerea la un produs fără fum poate face o mare diferenţă din acest punct de vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă vrei să-i ţii aproape pe cei dragi, înconjoară-i cu dragoste, nu cu fum de ţigară.

Cea mai bună alegere pe care o poate face un fumător este să renunţe complet la tutun şi la nicotină, totuşi, mulţi nu o fac. Produse precum cele care încălzesc tutunul în loc să îl ardă, săculeţii cu nicotină, snus şi ţigările electronice eliberează nicotină fără ardere. Când nu există ardere, nu există fum pentru tine sau pentru cei dragi.

Aşadar, produsele fără fum reprezintă o alegere mai atentă faţă de cei dragi şi o alternativă mai bună pentru fumători decât continuarea fumatului.

Atunci când tutunul este ars sunt generate niveluri ridicate de substante nocive. Acestea sunt, de fapt, cauza principală a bolilor legate de fumat, cum ar fi cancerul pulmonar. Însă produsele care încălzesc tutunul în loc să îl ardă nu generează fum, ceea ce înseamnă că pot produce niveluri semnificativ mai scăzute de substanţe nocive.

Desigur, produsele fără fum nu sunt lipsite de riscuri şi conţin nicotină, care dă dependenţă, dar ele reprezintă  o alegere mult mai bună pentru adulţi decât continuarea fumatului datorită nivelului redus de substanţe nocive eliberate.

Produsele fără fum există pentru a le oferi fumătorilor care nu renunţă o alegere mai bună. Dacă vrei să faci o schimbare pozitivă pentru tine şi pentru cei dragi, află mai multe despre alternativele fără fum.

Pentru a afla mai multe despre produsele fără fum, vizitează www.ardereaesteproblema.ro.

(Material realizat cu susţinerea Philip Morris România)


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.