Ole Vidar Toftesund, antrenorul echipei Nordstranda, din liga a cincea norvegiană, a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ prin care face un apel, primit cu amuzament de internauţi şi de presa internaţională, ca Zlatan Ibrahimovici şi Cristiano Ronaldo să ofere spermă astfel încât formaţia din Norvegia să devină, peste 20 de ani, cea mai bună din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Numele meu este Tofte. Sunt antrenor de fotbal de 30 de ani. Am antrenat peste 1000 de fotbalişti. Dar majoritatea nu sunt deloc buni. Sunt bătrâni. Unii sunt graşi. Am obosit... Dar am o idee. În 20 de ani Nordstranda va fi cea mai bună echipă din lume. Cum? Voi face astfel încât iubitele jucătorilor să rămână însărcinate. Cu spermă de la cei mai buni jucători din lume. Şi am nevoie de ajutorul vostru. Ştiţi pe cineva care îi cunoaşte pe Zlatan, Ronaldo, Paul Gazza? Vă rog să distribuiţi acest filmuleţ. Trebuie să vorbesc cu ei. Nu mai suport", este mesajul antrenorului, prezentat în scris pe mai multe cartoane pe care le arată către cameră.

Presa internaţională scrie că Toftesund a prezentat "o formulă magică", dar planul său de a crea o "superechipă" are multe hibe, principala fiind că "iubitele fotbaliştilor s-ar putea să nu fie de acord cu insistenţa tehnicianului de a ajuta cauza". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.