Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist Daniel Prodan va fi depus la Arena Naţională, vineri, între orele 09.00 şi 18.00, Primăria Capitalei aprobând solicitarea formulată de familia acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat, la cererea familiei, ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan să fie depus la Arena Naţională, vineri, între orele 09.00 şi 18.00, “astfel încât toţi cei care l-au admirat şi iubit să-i aducă un ultim omagiu”, a anunţat municipalitatea.

"Regret nespus dispariţia bruscă şi mult prea devreme a marelui fotbalist Daniel Prodan. România a pierdut un om şi un sportiv excepţional, exponent al Generaţiei de Aur. În semn de recunoaştere a meritelor celui care a fost Daniel Prodan, am făcut toate demersurile astfel încât trupul acestuia să poată fi depus la Arena Naţională, unde toţi cei care l-au iubit să-şi poată lua rămas bun. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a spus primarul general Gabriela Firea.

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, că fostul fotbalist ar urma să fie înmormântat sâmbătă, la Pipera.

"Va fi înmormântat sâmbătă în Pipera, la Cimitirul Sf. Nicolae, din câte am înţeles. Se fac demersuri să se obţină autorizaţia primăriei pentru depunerea lui mâine la Stadionul Naţional. Didi Prodan are un merit în construcţia acelui stadion. A fost alături de toată echipa care ne-am luptat ca acest oraş să aibă un stadion şi împreună am făcut lobby la UEFA ca acest oraş să găzduiască finala Cupei UEFA. Cred că doamna Firea va înţelege şi va fi de acord cu depunerea unui catafalc pentru sicriu", a spus Mircea Sandu la Digi Sport.

Daniel Prodan a decedat miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.