Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, pe site-ul oficial, că miercuri va avea loc la Paris în premieră o paradă a suporterilor români, de la fan zone-ul din Champ de Mars până la arena Parc de Princes, înaintea meciului pe care "tricolorii" îl vor disputa în compania selecţionatei Elveţiei, în grupa A de la Euro-2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În 15 iunie, la ora 14:45, pentru prima oară în istorie la un turneu final, se va organiza o paradă a fanilor români! Suporterii care au bilet de intrare la partida cu Elveţia vor pleca împreună de la Fan Zone spre stadionul Parc des Princes. Punctul de plecare este Place de Varsovie, situat vis-a-vis de Turnul Eiffel, peste Sena. Grupul, condus de Cabral Ibacka, se va deplasa spre arenă, pe o distanţă de 3,8 kilometri, escortat şi se vor exersa scandările pentru stadion", se arată pe site-ul FRF.

Românii care nu au bilete la meciul cu Elveţia vor putea rămâne în Fan Zone pentru a viziona partida pe un ecran gigantic de 420 de metri pătraţi.

Reprezentativa României, învinsă de selecţionata Franţei, scor 2-1, în primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France, va juca miercuri, de la ora 19.00, cu Elveţia, pe Stadionul Parc de Princes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.