Un câine şi o pisică au fost protagoniştii unor momente amuzante la meciul Pachuca - Jaguares Chiapas, din prima ligă mexicană, cele două animale intrând pe teren şi provocând, rând pe rând, întreruperea jocului pentru scurt timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câinele a intrat pe teren în minutul 66 şi a parcurs în fugă o parte din gazon, după care a ieşit singur, iar la margine a fost luat în primire de angajaţii clubului. Câinele a fost dus apoi şi în vestiar, după cum au putut vedea fanii pe conturile de Facebook şi Twitter ale clubului Pachuca.

Pisica a ajuns pe gazon în minutul 85 şi a stat într-un colţ al terenului netulburată mai multe secunde, până când arbitrul şi-a dat seama că este acolo şi a întrerupt jocul pentru ca animalul să fie scos. Apoi, în momentul în care cineva s-a apropiat de ea, pisica s-a speriat şi a ieşit de pe teren.

Cele două momente au fost privite cu umor de fanii mexicani, dintre aceştia o tânără chiar postând pe Facebook un colaj cu cele două animale, cu comentariul: "Probabil a obosit căţelul. De aceea a avut loc o schimbare şi a intrat pisica".

Meciul dintre Pachica şi Jaguares Chiapas a fost câştigat de gazde cu scorul de 1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.