Fosta atletă Gabriela Szabo, care a pierdut alegerile pentru preşedinţia COSR, în favoarea fostului scrimer Mihai Covaliu, a declarat după scrutin că preşedinţii de federaţii au primit, luni seară, un mesaj cu cuvinte urâte despre ea. News.ro a obţinut acest mesaj, care părea trimis de echipa Gabrielei Szabo şi din care reieşea că fosta atletă este susţinută de PSD la alegerile pentru COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Stimaţi colegi, Singura şansă a sportului românesc este ca COSR să fie sub protecţia PSD, sigurul partid căruia-i pasă de noi. Votaţi cu încredere candidaţii PSD la COSR: Gabriela Szabo, George Cosac, Ioan Bîrlădeanu, Vasile Cîtea, Sorin Iacoban şi Gabriel Tonceanu", este conţinutul mesajului trimis în seara precedentă alegerilor şi obţinut de News.ro.

Szabo s-a declarat dezamăgită de acest mesaj, precizând că în ultimele săptămâni de campanie s-au întâmplat "multe lucruri urâte". "Sunt dezamăgită de ultimele săptămâni din campania mea, pentru că s-au întâmplat foarte multe lucruri urâte, aşa cum s-a întâmplat aseară, cu acel email sau sms către toţi preşedinţii cu cuvinte urâte la adresa mea", a spus Gabriela Szabo, după Adunarea Generală a COSR de marţi.

Gabriela Szabo a fost, în perioada 5 martie 2014 - 17 noiembrie 2015, ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul Ponta.

Fostul scrimer Mihai Covaliu a fost ales preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român cu 128 de voturi, la Adunarea Generală de marţi, în timp ce contracandidata sa, Gabriela Szabo, a obţinut 68 de voturi.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.