Jucătorii din naţionala Argentinei, în frunte cu Lionel Messi, au sărbătorit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Buenos Aires, la trei luni după câştigarea titlului mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În imaginile postate în social media de fundaşul Nicolas Otamendi apar Angel Di Maria, Leandro Paredes sau Paulo Dybala dansând fericiţi, uneori cu un pahar în mână. Chiar şi Lionel Messi, de obicei discret şi rezervat, a fost filmat de Otamendi făcând câţiva paşi de dans cu soţia sa, Antonela Roccuzzo.

Petrecerea a durat până cel puţin la 4 dimineaţa, ora locală, potrivit postărilor lui Otamendi pe Instagram. Toţi jucătorii au făcut apoi şi o fotografie de grup. "Pe viaţă. Ce grup grozav”, a comentat fundaşul German Pezzella. „Merg şi la război cu voi”, a adăugat mijlocaşul defensiv Rodrigo De Paul.

 

Argentina va juca un al doilea meci amical în această pauză internaţională, marţi seară împotriva Curaçao, a 86-a naţiune în clasamentul FIFA. Meciul va avea loc la Santiago del Estero, în nordul Argentinei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.