Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo s-a enervat, miercuri dimineaţă, când a fost abordat de un reporter în timpul unei plimbări a jucătorilor la Lyon, astfel că a aruncat microfonul jurnalistului într-un lac, informează Correio da Manha.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pregătit de meci"?, l-a întrebat reporterul Diogo Torres de la Correio da Manha TV (CMTV) pe Ronaldo. Jucătorul a reacţionat luând microfonul reporterului şi aruncându-l în lac. 

Potrivit Marca, jurnaliştilor le este interzis să îi intervieveze pe jucători la plimbările dinaintea meciurilor. 

Cristiano Ronaldo nu se află la primul conflict cu jurnaliştii de la Correio da Manha. Portughezul nu răspunde niciodată la întrebărilor reprezentanţilor acestui jurnal, el acuzând faptul că s-au publicat informaţii controversate cu privire la viaţa sa privată. Ronaldo a acuzat de mai multe ori Correio da Manha că publică informaţii false.

Naţionala Portugaliei întâlneşte la Lyon, de la ora 19.00, echipa Ungariei, în ultima etapă a grupei F de la Euro-2016. Portugalia ocupă locul trei în grupă, în timp ce Ungaria este lider.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.