Echipa Dinamo Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Mahlangu '19, Nistor '65, Lazăr '79 şi Rotariu '90, în timp ce pentru stelişti a înscris Aganovici, în minutul 78.

1-0: Mahlangu a profitat de o neînţelegere între fundaşii stelişti şi a înscris primul gol la Dinamo cu un şut de la 19 metri.

2-0: Nistor a recuperat un balon la mijlocul terenului, Nemec îl lansează în adâncime pe Lazăr, acesta îi pasează în careu lui Nistor care marchează cu un şut plasat de la 14 metri.

2-1: Momcilovici a centrat din partea stângă şi Aganovici a înscris cu exteriorul din cădere de la 8 metri.

3-1: Palici l-a lansat în adâncime pe Lazăr şi acesta a marcat cu un şut plasat de la 6 metri lateral stânga.

4-1: Rotariu a primit o pasă în partea dreaptă, a trecut de Toşca şi a înscris cu un şut plasat la vinclu de la 12 metri.

Dinamo Bucureşti: Penedo – Romera, Nedelcearu, Marici, Filip – Dudea (Rotariu '70), Nistor – Hanca, Palici, Mahlangu (Lazăr '28) - Nemec (M. Popescu '84). Antrenor: Ioan Andone.

Steaua Bucureşti: Niţă – Enache (Aganovici '60), Tamaş, Toşca, Momcilovici – Moke (Tudorie '81), Achim - Ov. Popescu, Boldrin (Ad. Popa '46), De Amorim – Man. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Lazăr '47, Filip '53 / Ad. Popa '52, Moke '76, Aganovici '81.

Arbitri: Horaţiu Feşnic (central) - Valentin Avram, Aurel Oniţa (asistenţi) - Alexandru Tudor (rezervă).

Observatori: Paul Mincu, Eduard Dumitrescu.

La meciul de pe Arena Naţională au asistat 9.276 de spectatori.

Asistentul Aurel Oniţa, aflat la ultimul meci din carieră, a fost premiat de LPF şi a primit flori şi tricouri ale celor două echipe semnate de toţi jucătorii.

Lovitura de începere a întâlnirii a fost dată de un suporter dinamovist în vârstă de 88 de ani, Mircea Barbu.

Galeria dinamovistă a afişat banner în memoria victimelor Revoluţiei pe care scria "Eroi au fost, eroi sunt încă", iar din plăcuţe albe şi negre au scris "1989". Dinamoviştii au cântat imnul României, iar apoi au aruncat în teren cu petarde.

Partida retur se va disputa la 1 martie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.