Premierul Dacian Cioloş, care se află în aceste zile într-o vizită în Franţa, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, că a asistat la ultimul antrenament al echipei naţionale, precizând că a ţinut să-i încurajeze pe fotbaliştii selecţionatei României despre care a spus că sunt ”băieţi tineri, curajoşi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am asistat la ultimul antrenament al echipei naţionale. Sunt băieţi tineri, curajoşi, care participă pentru prima dată la o competiţie internaţională atât de importantă. Am ţinut să-i încurajez şi să le spun că toţi ajungem odată şi odată într-o asemenea situaţie în care trebuie, pe plan internaţional, să ne reprezentăm ţara şi asta nu se învaţă de acasă”, a scris premierul Dacian Cioloş pe pagina de Facebook.

”Sunt convins însă că sprijinul şi încrederea de care se bucură îi va ajuta să facă un meci bun”, crede premierul.

”Îi voi încuraja din tribună, unde sunt alături de preşedintele François Hollande şi premierul Manuel Valls”, a arătat prim-ministrul. Cioloş a încheiat cu mesajul ”Hai Romania!”

Casa Fotbalului românesc a fost deschisă, joi, la Ambasada României din Paris, cu prilejul Campionatului European de fotbal din Franţa, la eveniment fiind prezent premierul Dacian Cioloş, care a îmbrăcat tricoul echipei naţionale.

La deschidere au participat preşedintele FRF Răzvan Burleanu, ambasadorul României la Paris Luca Niculescu şi reprezentanţi ai echipei României, însă fără jucători şi stafful tehnic, aceştia pregătindu-se pentru meciul de vineri cu Franţa, din deschiderea Euro-2016.

Casa Fotbalului românesc va rămâne la Paris pe perioada turneului final şi e găzduită de clădirea Ambasadei României la Paris, Palatul Behague. Acesta a fost construit între anii 1866-1867, iar la 27 martie 1939, statul român l-a cumpărat şi şi-a transferat aici ambasada aflată până atunci în hotelul Pomar, din Avenue de Wagram.

Naţionala României va întâlni Franţa, vineri, de la ora 22.00, în meciul de deschidere de la Euro-2016, partidă transmisă în direct de Dolce Sport şi Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.