Gimnasta Cătălina Ponor a obţinut, sâmbătă, medalia de aur în finală la bârnă, la World Challenge Cup de la Doha, competiţie internaţională în care a concurat pentru prima dată după retragerea din 2012.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălina Ponor (28 de ani), care a fost prima şi în calificările la bârnă, a fost notată, sâmbătă, cu 14,650, cu care a obţinut medalia de aur.

Pe podium au mai urcat Thauany Lee de Araujo (Brazilia, 14.150) şi Filipa Martins (13,900, Portugalia).

Pentru Cătălina Ponor, cvintuplă medaliată olimpică, participarea la World Challenge Cup de la Doha este prima sa apariţie într-un concurs internaţional după JO de la Londra, din 2012.

Cătălina Ponor a revenit la pregătiri în urmă cu un an, după trei ani de la retragere, dar în toamnă a suferit o intervenţie chirurgicală la tendonul lui Ahile, care a ţinut-o în afara pregătirilor câteva luni, interval în care a avut loc şi CM de la Glasgow.

Tot sâmbătă vor mai evolua, în finală la sol, Diana Bulimar şi Dora Vulcan, care s-au clasat, vineri, în finală la paralele pe locurile 8, respectiv 7.

La cea de-a noua ediţie a World Challenge Cup de la Doha, dotată cu premii totale de 50.000 de dolari, participă peste 100 de gimnaşi din 33 de ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.