Gruparea Atletico Madrid a transmis condoleanţe familiei lui Daniel Prodan, după decesul fostului internaţional român la doar 44 de ani, în urma unui infarct. Într-un mesaj postat pe site-ul oficial, Atletico reaminteşte că Prodan şi-a văzut fosta echipă câştigând Liga Europa, în 2012, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fostul nostru jucător a murit la 44 de ani din cauza unui infarct. A venit la noi în ianuarie 1997 şi a plecat în iunie 1998. În 2012, drumurile clubului nostru şi ale jucătorului român s-au intersectat din nou, când Atletico a jucat finala Ligii Europa la Bucureşti, capitala ţării sale. Acolo şi-a văzut echipa sa câştigând, în calitate de ambasador al finalei. Preşedintele, consilierul delegat şi consiliul de administraţie transmit condoleanţe familiei. Odihneşte-te în pace, Daniel Prodan", a scris clubul spaniol pe site-ul oficial. 

Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

Născut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Prodan a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

Component al Generaţiei de aur, fundaşul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide la echipa naţională, marcând un gol. A jucat la Cupa Mondială din 1994, competiţie la care 'tricolorii" au obţinut cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.