Atacantul mexican al echipei americane Los Angeles Galaxy, Javier Hernandez „Chicharito”, s-a accidentat grav la un genunchi, a anunţat vineri gruparea din Los Angeles, pe site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Javier Hernandez „Chicharito” (35 de ani) a suferit miercuri, în meciul dintre Real Salt Lake City şi echipa sa, Los Angeles Galaxy, din cadrul Cupei Statelor Unite (2023 Lamar Hunt US Open Cup), o accidentare gravă la genunchiul drept: ruptura ligamentelor încrucişate.

El urmează să fie operat, a anunţat clubul LS Galaxy în comunicatul publicat pe site-ul oficial, iar după aceea va intra într-un program de recuperare. Există temeri însă că această accidentare ar putea pune capăt unei cariere de 17 ani, în care Javier Hernandez „Chicharito” a evoluat pentru Guadalajara, Manchester United, Real Madrid, Bayer Leverkusen, West Ham United, FC Sevilla şi Los Angeles Galaxy.

„Chicharito” a adunat 109 selecţii pentru echipa naţională a Mexicului, pentru care a marcat 52 de goluri, fiind cel mai bun marcator all-time.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.