Traficul este îngreunat, luni, pe Valea Prahovei, pe DN 73 (Predeal - Râşnov) şi DN1A (Cheia), fiind semnalate intensificări ale traficului şi pe DN6 (Alexandria - Bucureşti) şi DN7 (Râmnicu Vâlcea - Sibiu), românii întorcându-se din minivacanţa de Paşte. Aglomeraţie este şi la principalele puncte de intrare în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Vama Veche, pe sensul de intrare în ţară, traficul este extrem de aglomerat. Aici, timpul mediu de aşteptare, înainte de control, depăşeşte o oră.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră spun că, după ora 12.00, s-a aglomerat foarte mult, astfel încât a fost nevoie ca din cele patru artere - două pe intrare, două pe ieşire - trei artere să fie le destinate celor care intră în ţară. Poliţia de Frontieră le recomandă celor care se întorc din Bulgaria să folosească şi intrarea prin punctul de control de la Negru Vodă, dar şi pe cel din Giurgiu, unde podul Giurgiu-Ruse este deschis şi se poate circula pe ambele benzi. 

O altă recomandare a oficialilor din Poliţia de Frontieră este folosirea aplicaţiei destinate telefoanelor mobile, care arată valorile de trafic în timp real.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, traficul rutier este intens şi pe DN1, Braşov - Bucureşti.

Se circulă în coloană pe sensul de mers către Bucureşti, de la intrarea în Buşteni şi până în apropiere de Predeal, dar şi la Comarnic. Numărul de autovehicule a crescut şi pe sensul opus, astfel că s-au format coloane în Buşteni şi la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti. Poliţiştii recomandă ruta alternativă, DN1A Săcele - Cheia -Ploieşti însă avertizează că pe acest drum, în apropiere de Măneciu există porţiune în lucru. Traficul este intens şi pe DN73A Râşnov - Predeal. S-a format o coloană de maşini la intersecţia cu DN1.

Aglomeraţie mare este şi pe drumul dintre Bran şi Moieciu, pe DN73, în judeţul Braşov, unde, de asemenea, se circulă în coloană.

Traficul este intens şi pe DN6 Alexandria - Bucureşti. Între localităţile Drăgăneşti-Vlaşca şi Vităneşti (judeţul Teleorman), dar şi între Valea Plopilor şi Mihăileşti (judeţul Giurgiu), se circulă în coloană.

Pe DN7(E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Câinenii Mici din judeţul Vâlcea şi Lazaret din judeţul Sibiu este aglomerat pentru că se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată. Circulaţia este deviată pe un drum lateral.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.