Un medic din Satu Mare a filmat, marţi dimineaţă, în trafic, o ambulanţă care transporta un brad de Crăciun, în urma imaginilor publicate pe internet conducerea instituţiei anunţând o anchetă internă. Un angajat şi-a asumat greşeala şi a spus că a transportat un brad donat instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul Călin Culcean, din Satu Mare, a filmat în trafic o ambulanţă care căra un brad de Crăciun şi a postat imaginile pe internet.

”Alo? 112? Veniţi vă rog, moare bradul! O altă dovadă de românism! Ambulanţa transportă brazi!!! Îmi aduc aminte un brancardier care a folosit expresia: «de aia nu avem ambulanţe pentru cazuri grave, că suntem nevoiţi să cărăm tot feluri de nimicuri!» Oare la aceste nimicuri s-a referit?”, a scris medicul pe Facebook, unde a postat imaginile.

Ulterior, medicul a declarat pentru News.ro că a filmat scena pe strada Marsilia, marţi la ora 10.40.

Contactată de corespondentul News.ro, directoarea Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Gabriela Opriş, a declarat că s-a început deja o anchetă internă.

”Acum se derulează ancheta internă. Din primele cercetări vă pot spune că şeful de garaj şi-a asumat această greşeală. El a folosit o ambulanţă pentru a transporta un brad care a fost primit de instituţia noastră prin donaţie şi care va fi împodobit pentru un spectacol care va avea loc duminică pentru copiii angajaţilor noştri. Eu nu ştiam că va folosi o ambulanţă la acest transport”, a spus Opriş.

Conform sursei citate, vehiculul este o ambulanţă de tip A pentru transport pacienţi, nu una de intervenţii la urgenţe.

”Această maşină este folosită de trei ori pe săptămână pentru transportul bolnavilor la dializă la Cluj, respectiv luni, miercuri şi vineri, astfel că astăzi (marţi – n.r.) nu era programată pentru cursă”, a spus directoarea.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Imaginile au stârnit un val de critici pe internet, oamenii arătându-se revoltaţi că ambulanţele sunt folosite şi cu alte scopuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.