Primăria Capitalei va aloca un buget de 91.000 de euro pentru proiectul "Sandwich-ul de la miezul nopţii”, prin care sunt donate alimente unor oameni ai străzii sau familii cu venituri mici, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat în şedinţa de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul a fost adoptat cu 42 de voturi "pentru", neexistând voturi "împotrivă" sau abţineri.

Conform proiectului de hotărâre, Primăria Capitalei va aloca, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, suma de 91.000 de euro pentru continuarea proiectului "Sandwich-ul de la miezul nopţii”. Astfel, 46.000 de euro sunt pentru achiziţia a trei maşini frigorifice, 30.000 de euro pentru combustibil şi 15.000 de euro pentru întreţinerea maşinilor.

Proiectul "Sandwich-ul de la miezul nopţii” este implementat de o asociaţie, iar prin intermediul acestuia aproximativ 600 de familii din Bucureşti beneficiază de alimente, acestea fiind colectate şi livrate pe timpul nopţii. Scopul proiectului este diminuarea fenomenului cerşetoriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.